Fresia bloemen kopen

Home | Fresia bloemen kopen

Fresia bloemen kopen? Bij FLYN Flowers vind je de mooiste boeketten

Wil je fresia bloemen kopen? Bij FLYN Flowers vind je de mooiste boeketten! Niet alleen fresia’s zijn bij ons verkrijgbaar, maar nog vele andere mooie bloemen. Met bloemen kun je elke ruimte een unieke sfeer geven. Het is niet alleen leuk om fresia’s te krijgen, maar ook om ze aan iemand cadeau te doen. De fresia is een heerlijk ruikende plant die familie is van de lissen. Deze bloem staat ook wel als vintage bloem bekend en wint steeds meer aan populariteit. Fresia’s worden veel in bruidsboeketten gebruikt, maar ook toegepast in parfums en verzorgingsproducten vanwege de unieke geur. Wij kopen elke dag nieuwe bloemen in en beschikken niet over een voorraad, wat betekent dat wij verser zijn dan de markt, webshops en lokale aanbieders. Koop jouw fresia bloemen direct bij FLYN Flowers of lees verder voor meer informatie. 

Ook verse bloemen aan de deur?

Kies je eigen boeketten en laat ze elke week door onze bezorgers bij jou thuis afleveren!

Jouw fresia bloemen veilig verzonden

Fresia bloemen kopen bij FLYN Flowers betekent dat je altijd kunt rekenen op een veilige verzending. Jouw boeketten worden bij ons op een unieke wijze geleverd. Zo doen we je boeket in een speciale aquadoos waardoor de bloemen voldoende water krijgen onderweg en niet zullen lekken. Bestel je fresia’s bij ons, dan gaat dit als volgt:

  • Stap 1: plaats jouw bestelling
  • Stap 2: wij maken jouw boeket
  • Stap 3: het boeket is onderweg naar jou
  • Stap 4: geniet van de bloemen!

Eenmalig een bos fresia’s of een bloemenabonnement

Je kunt bij ons eenmalig fresia bloemen kopen of kiezen voor ons bloemenabonnement. Hierbij weet je zeker dat er altijd een mooie bos bloemen op tafel staat. Met het afsluiten van het abonnement nemen wij contact met je op om je wensen te bespreken. Hierop stemmen wij vervolgens ons aanbod af. Onze boeketten blijven minimaal een week mooi in de vaas. Dit is wel 50% langer dan bij andere bloemenleveranciers. Wat je altijd kunt verwachten zijn mooie en volle boeketten. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

45120
45120
45120

Dit zijn onze voordelen

Kies je voor fresia bloemen kopen bij FLYN Flowers, dan kun je diverse voordelen verwachten. Niet alleen vind je bij ons bloemen van de beste kwaliteit. Je kunt tevens rekenen op de volgende punten:

  • Onze bloemen worden elke ochtend vers ingekocht op de bloemenveiling
  • Bezorgd wanneer jij wilt in de EU, UK en VS. Gratis in Nederland en België
  • Topkwaliteit boeketten die extra lang vers blijven
  • Extra aandacht voor levering door aquadoos en koelsystemen

Wil je ook fresia bloemen kopen? Kies dan net als vele anderen voor FLYN Flowers en profiteer van de meeste voordelen.

Fresia bloemen kopen? Plaats direct je bestelling

Wil je fresia bloemen kopen? Bestel dan snel je boeket in onze webshop, zodat wij jouw fresia’s kunnen voorbereiden voor de verzending. Wil je meer weten over onze bloemen? Neem dan gerust contact met ons op via (tel) of stuur ons een e-mail via (mail). Jouw fresia bloemen bestel je bij FLYN Flowers, omdat onze bloemen het langst in de vaas blijven staan. 

Behalve Fresia bloemen hebben wij talloze soorten andere bloemen. Denk aan gele rozenpioenrozenrode rozenwitte rozen, snijbloemen, tulpen en zonnebloemen