Boeketten voor op je werk
Gratis bezorgd in Nederland
Extra lang vers
Klanten geven ons een4,8/5!

Kerstboeketten

Direct aan uw deur

Snel uw boeket vinden?

Maak uw keuze

Kerstboeketten bezorgen

Jezelf of iemand anders een onvergetelijke kerst met een kerstboeket bezorgen? Met een mooi boeket of bloemstuk met de kerst kun je iets moois op tafel zetten waar je veel sfeer mee in huis brengt. Daarbij merk je al snel dat alle geuren van de bloemen en takken zich door je huis verspreiden voor de extra beleving. Je kunt bij ons kerstbloemen bestellen voor jezelf, maar ook een kerstboeket versturen naar iemand uit je omgeving. Bij FLYN Flowers zijn we gespecialiseerd in het versturen van bloemen die dagvers van de veiling komen. Hiervan maken we de mooiste boeketten die we vervolgens in speciale aquadozen verzenden. Zo kun je veilig en voordelig een kerstboeket laten bezorgen bij een dierbare of gewoon bij jezelf. Bekijk onze stijlvolle kerstboeketten en -bloemstukken of lees op deze pagina verder over onze bloemen en bezorgservice.

Hoe bezorgen wij veilig jouw kerstboeket?

Wat FLYN Flowers uniek maakt is dat wij de meest verse bloemen bezorgen op een veilige manier. Zo kunnen we dus een mooie kakelverse bos kerstbloemen bezorgen die langer mooi blijft. Dat doen we door de bloemen gekoeld te bezorgen in unieke aquadozen. Dit zijn dozen die speciaal ontwikkeld zijn voor het bezorgen van bloemen. Hier zitten luchtgaten in en ze zijn waterdicht. Doordat wij de bloemen ‘s ochtends op de veiling inkopen en ze daarna meteen tot kerstbloemstukken of -boeketten verwerken kunnen wij de meest verse kerstbloemen versturen die daardoor ook langer mooi blijven. Vaak wel een week langer dan bij andere leveranciers. Zo heb je dus een prachtig boeket waar je lang plezier van hebt voor een betaalbare prijs. In heel de omgeving van Den HaagLeidenAlphen aan den Rijn en Wassenaar bezorgen wij bloemen!

Populaire boeketten

Iemand met bloemen een onvergetelijke kerst bezorgen

Je kunt dus iemand een kerstboeket bezorgen als leuk eenmalig gebaar, maar als diegene echt een bloemenliefhebber is, dan kun je bij FLYN Flowers ook iemand een bloemenabonnement cadeau doen. Zo heb je een mooi en persoonlijk cadeau waar de ontvanger lang van kan genieten. Je kunt namelijk bij een bloemenabonnement wekelijks of bijvoorbeeld om de week een nieuw boeket laten bezorgen. Plukboeketten, veldboeketten of gewoon een klassiek boeket vol prachtige rozen, het is helemaal aan jou! Je kunt bij ons ook voor iemand anders een bloemenabonnement op maat voor een afgesproken periode afsluiten. Iemand met bloemen een onvergetelijke kerst bezorgen? Ga voor een bloemenabonnement!

Daarom een kerstboeket versturen via FLYN Flowers

Er zijn natuurlijk veel aanbieders die kerstbloemen bezorgen. Waarom zou je dan voor ons kiezen? Dat zit zo. Het voordeel van ons is dat wij vlak bij de bloemenveiling zitten en daar zijn we iedere ochtend om de meest verse partijen op te kopen. Deze kunnen we meteen meenemen naar onze bloemschikkers die daar de meest prachtige kerstbloemstukken en -boeketten samenstellen voor onze klanten. Zo heb je dus een zo vers mogelijk kerstboeket. Deze versturen we in aquadozen waardoor we de prijs laag kunnen houden, maar niet hoeven te bezuinigen op kwaliteit. Op die manier heb je snel een schitterend kerstboeket laten bezorgen waarvan je tot in het nieuwe jaar nog kunt genieten!

Lees meer over bloemen

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo

Direct jouw kerstbloemen laten bezorgen

Direct een kerstboeket of een kerstbloemstuk bestellen, ook voor zakelijke gelegenheden? Neem dan een kijkje in onze webshop en bestel meteen de mooiste boeketten. Wij bieden een service voor zowel persoonlijk als zakelijk bloemen bestellen, en bezorgen door heel Nederland, de EU, UK en zelfs in de VS! Zet jouw kerstboeket op de vaas, ververs zo nu en dan het water, en geniet van de feestelijke sfeer. Zo eenvoudig is het!

Aanbevolen boeketten

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.