Boeketten voor op je werk
Gratis bezorgd in Nederland
Extra lang vers
Klanten geven ons een4,8/5!

Bloemen bezorgen buitenland

Direct aan uw deur

Snel uw boeket vinden?

Maak uw keuze

Bloemen versturen naar het buitenland? Dat doe je via FLYN Flowers

Wil je bloemen bezorgen in het buitenland? Dan doe je dat natuurlijk via FLYN Flowers.

In onze webwinkel kun je altijd terecht voor de meest mooie boeketten. Wil je goedkoop bloemen bezorgen in het buitenland, dan zit je zeker goed in onze webwinkel. Bij ons heb je altijd snel een passend boeket voor elke gelegenheid gevonden. Met bloemen kun je in elke ruimte voor een fijne sfeer zorgen. Niet alleen is het leuk om jezelf bloemen cadeau te doen. Een mooi boeket aan iemand geven is minstens zo leuk. Bij ons kun je enkel verse bloemen verwachten. Wij kopen onze bloemen namelijk dagelijks vers in en hebben geen voorraad. Dit maakt dat wij verser zijn dan andere webwinkels, lokale bloemisten en markten. Laat ook bloemen bezorgen in het buitenland door FLYN Flowers of lees verder voor meer informatie over onze voordelen en bezorging.

Bloemen achteraf betalen? Dat doe je eenvoudig bij FLYN Flowers

Wil je bloemen achteraf betalen? Dat doe je eenvoudig bij FLYN Flowers. Bij ons kun je de mooiste bloemen vinden, die je pas ná levering hoeft te betalen. Niet alleen zorgen bloemen voor een gezellige sfeer. Het is ook ontzettend leuk om een boeket te geven. Bloemen zeggen namelijk veel. Wij hebben elk seizoen nieuwe bloemen, waardoor je altijd wel een passend boeket zal kunnen vinden. Onze bloemen worden elke dag vers ingekocht en wij hebben dan ook geen voorraad. Dit betekent dat wij verser zijn dan de lokale aanbieder, bloemenwebshops en de markt. Ook kunnen wij je boeket wanneer je maar wenst bezorgen en hoef je pas achteraf te betalen. Ook bloemen achteraf betalen? Plaats meteen je bestelling! Wij komen ook graag bij u bloemen bezorgen in LeidenAlphen aan den RijnWassenaar en Katwijk.

Populaire boeketten
v.a.  68 180
v.a.  35
v.a.  35
v.a.  35

Jouw bloemen versturen we veilig naar het buitenland

Laat je bloemen bezorgen in het buitenland via FLYN Flowers, dan kun je erop rekenen dat jouw boeket veilig en snel verzonden wordt. Onze boeketten worden in speciale aquadozen vervoerd, waardoor de boeketten onderweg genoeg water zullen krijgen en niet gaan lekken. Ook vervoeren we onze bloemen in speciale koelwagens, waardoor jouw bloemen in optimale staat zullen blijven. Bloemen versturen naar het buitenland gaat als volgt:

  • Stap 1: plaats jouw bestelling
  • Stap 2: wij maken jouw boeket
  • Stap 3: het boeket is onderweg naar jou
  • Stap 4: geniet van de bloemen!

Kies ook voor een bloemenabonnement

Je kunt niet alleen eenmalig bloemen sturen naar het buitenland, maar ook zakelijk bloemen bestellen of iemand in het buitenland een bloemenabonnement cadeau doen. Zo zorg je ervoor dat er altijd een mooie bos bloemen op tafel staat. Interesse in het geven van een bloemenabonnement? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We horen graag jouw wensen om ons aanbod daarop af te stemmen. Onze boeketten blijven minstens een week mooi, wat 50% langer is dan bij andere aanbieders. Reken bij ons op prachtige, volle boeketten voor een aangename prijs.

FLYN Flowers: onze voordelen

Laat je bloemen bezorgen in het buitenland via FLYN Flowers, dan staan je bij ons meer voordelen dan ergens anders te wachten. Je kunt bij ons niet alleen de meest verse boeketten bestellen. Ook onderstaande voordelen zijn je altijd gegarandeerd:

  • Onze bloemen worden elke ochtend vers ingekocht op de bloemenveiling
  • Extra aandacht voor levering door aquadoos en koelsystemen
  • Topkwaliteit boeketten die extra lang vers blijven
  • Bezorgd wanneer jij wilt in de EU, UK en VS. Gratis in Nederland en België

Wil jij ook bloemen versturen naar het buitenland en iemand blij maken met een geweldig boeket? Bekijk dan eens in onze webshop welke bloemen je wilt sturen naar het buitenland.

Lees meer over bloemen

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo

Bloemen laten bezorgen in het buitenland? Bestel snel je boeket

Wil je bloemen laten bezorgen in het buitenland? Bestel dan direct je boeket via FLYN Flowers, zodat we de bloemen snel kunnen sturen naar het buitenland. Wens je meer informatie over onze diverse boeketten of heb je andere vragen? Je kunt telefonisch contact opnemen via 085 – 808 52 45 of een mail sturen naar info@flynflowers.nl. Laat ook bloemen bezorgen in het buitenland via FLYN Flowers en maak iemand blij met een geweldig mooi boeket!

FLYN Flowers bezorgd niet alleen in het verre buitenland. Ook bezorgen wij in België en door heel Nederland gewoon aan huis.

Aanbevolen boeketten
v.a.  68 180
v.a.  35
v.a.  35
v.a.  35

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.