Boeketten voor op je werk
Gratis bezorgd in Nederland
Extra lang vers
Klanten geven ons een4,8/5!

De voordelen van bloemen op kantoor

Het hebben van bloemen op kantoor of je werkplek geeft een erg positief effect op de sfeer en werkomgeving. Zo ziet een kamer er al veel gezelliger uit met bloemen erin. Daarnaast zorgen bloemen ervoor dat mensen zich beter voelen en zich socialer gaan gedragen. Zo helpt dit enorm bij het leuk hebben op werk. Door middel van een erg simpele aankoop kan je dus je werkplek een enorme sfeer boost geven. Wacht dus niet langer en zoek bij Flyn Flowers naar de bloemen die perfect op jouw kantoor passen.

Bloemen op kantoor, kies voor een bloemenabonnement

Bij Flyn Flowers kun je gebruikmaken van een bloemenabonnement, waardoor je een dag kan kiezen waarop je elke keer nieuwe bloemen opgestuurd krijgt. Zo bezorgen we elke keer verse bloemen bij jou op kantoor zonder dat jij hier moeite voor hoeft te doen! U kunt kiezen voor elke keer een nieuwe soort bloemen of je zou het kantoor kunnen verrassen met elke keer een nieuwe stijl die onze bloemen specialist uitkiest. U kunt het helemaal afstemmen op uw wensen!

Voordelen van bloemen op kantoor

Het is niet zomaar dat bloemen en planten goed zijn voor op kantoor. Hier zijn namelijk verschillende onderzoeken naar gedaan. Uit deze onderzoeken blijkt dat het hebben van een groen kantoor voor minder stress zorgt. Doordat de planten en bloemen een gevoel van thuis geven, voelen de mensen die op kantoor werken zich fijn en dat is precies wat je wilt bij een bedrijf. Zelfs is er gebleken dat mensen zich minder snel ziek melden met planten op kantoor. Door vaker bloemen te kopen voor je kantoor zorg je dus voor meer aanwezigheid op werk. We geven hieronder verder aan wat de voordelen zijn voor het hebben van bloemen.

Verbeterde lucht door bloemen

Het hebben van bloemen in een bepaalde ruimte brengt zuivere en schonere lucht met zich mee. Dit is perfect om een gezonde omgeving te creëren. CO2 wordt door gebruik van bloemen omgezet in zuurstof, wat ervoor zorgt dat de schadelijke stoffen in de ruimte eruit worden gefilterd. De stoffen die niet goed voor je zijn worden namelijk door de planten en bloemen opgenomen en daarna afgebroken.

Creativiteit, productiviteit en concentratie worden verbeterd.

Naast het hebben van een verbeterde lucht, geeft het hebben van bloemen ook een positief effect op de productiviteit van een werknemer. Zo komt er uit een onderzoek dat je 15% productiever bent met een groen kantoor. De creativiteit stijgt ook met het hebben van bloemen op kantoor. Bloemen geven je rust, wat ook helpt met een rustiger hoofd, waardoor je sneller met betere ideeën komt. Door het eerder genoemde punt van de verbeterde lucht zorgt het er ook voor dat je daardoor je beter geconcentreerd. Wacht dus niet te lang en haal je bloemen voor op kantoor.

Mooier kantoor door bloemen

Naast alle voordelen die het met zich meebrengt, is het hebben van een groen kantoor ook iets wat een mooi uiterlijk geeft. Zo kan je de keuze hebben om je hele kantoor vol te zetten met vrolijke kleuren of kan je overal eenzelfde soort plant neerzetten. Het hebben van deze bloemen in je kantoorruimte geeft een erg gezellige en aangename sfeer. Als klanten op bezoek komen op kantoor dan geeft het ook een goede eerste indruk en heeft dit een positief effect op de klantrelatie.

Fijne werksfeer door bloemen op kantoor

Een van de belangrijkste punten die je wilt hebben op de werkvloer is gezelligheid. Door gebruik te maken van bloemen op de werkvloer zorg je ervoor dat iedereen zich wat meer op zijn gemak voelt. Mensen worden vrolijk als ze bloemen zien en dit geeft weer een positieve invloed op hoe collega’s met elkaar omgaan. Er wordt makkelijker met elkaar gepraat en zo kan de sfeer een beetje kalmer worden, wat de spanning van de schouders kan afhalen.

Haal nu de bloemen en planten voor op kantoor

Het is zeker aan te raden om bloemen en planten neer te zetten in jouw kantoor. Je zal al snel merken dat het op verschillende aspecten helpt zoals de verbeterde werksfeer en werkprestaties. Neem verder een kijkje op onze website voor alle mogelijkheden die we bieden bij Flyn Flower en maak je werkplek een leukere en fijnere plek!

 

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.