Boeketten voor op je werk
Gratis bezorgd in Nederland
Extra lang vers
Klanten geven ons een4,8/5!

Groot boeket bloemen

Direct aan uw deur

Snel uw boeket vinden?

Maak uw keuze

Een groot boeket bloemen gezocht? FLYN Flowers heeft de mooiste boeketten

Een mooi groot boeket bloemen gezocht? Bij FLYN Flowers kun je de mooiste boeketten vinden. Ook kun je ervoor kiezen om de bloemen op rekening te bestellen . Met bloemen kun je elke ruimte net even iets extra’s geven. Een grote bos bloemen trekt pas echt de aandacht en is zowel leuk om voor jezelf te bestellen als om aan iemand te geven. Bij ons vind je altijd een geschikt boeket voor iedere gelegenheid. Ook zijn onze boeketten verser dan vers. Dit komt doordat wij iedere dag verse bloemen inkopen en niet over een voorraad beschikken. Hierdoor zijn we verser dan andere webwinkels, lokale aanbieders en markten.

Bestel meteen een groot boeket bloemen in onze webwinkel of lees verder voor meer informatie over onze bezorgwijze en de voordelen die wij te bieden hebben.

Jouw grote bos bloemen bezorgen wij veilig en snel

Bestel je een groot boeket bloemen in onze webwinkel, dan is een veilige en snelle bezorging je altijd gegarandeerd. Wij vervoeren onze boeketten namelijk in speciale aquadozen. Dit zijn dozen die jouw bloemen onderweg van voldoende water voorzien en ervoor zorgen dat het boeket niet gaat lekken. Een grote bos bloemen laten bezorgen werkt bij ons als volgt:

  • Stap 1: plaats jouw bestelling
  • Stap 2: wij maken jouw boeket
  • Stap 3: het boeket is onderweg naar jou
  • Stap 4: geniet van de bloemen!
Populaire boeketten
v.a.  68 180
v.a.  35
v.a.  35
v.a.  35

Altijd een grote bos bloemen in huis? Neem een bloemenabonnement

Wil je altijd een groot boeket bloemen in huis of op kantoor hebben? Overweeg dan een bloemenabonnement bij FLYN Flowers, waarbij je ook kunt kiezen voor zakelijk bloemen bestellen. Met dit abonnement zorg je ervoor dat je elke week een prachtig boeket hebt. Of het nu voor thuis of op kantoor is, wij bieden diverse mogelijkheden en stemmen ons aanbod af op jouw wensen. Onze luxe bloemen en grote boeketten blijven minimaal een week mooi, wat aanzienlijk langer is dan bij andere aanbieders. Ontvang volle en prachtige boeketten tegen een scherpe prijs. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Daarom een grote bos bloemen laten bezorgen door ons

Laat je een groot boeket bloemen bezorgen door FLYN Flowers, dan kun je bij ons altijd de meeste voordelen verwachten. Niet alleen kun je altijd rekenen op een vers boeket. Wij hebben nog diverse andere voordelen, waarbij je kunt denken aan:

  • Onze bloemen worden elke ochtend vers ingekocht op de bloemenveiling
  • Bezorgd wanneer jij wilt in de EU, UK en VS. Gratis in Nederland en België
  • Topkwaliteit boeketten die extra lang vers blijven
  • Extra aandacht voor levering door aquadoos en koelsystemen

Zet jij jezelf of iemand anders ook graag in het zonnetje met een mooi boeket? Laat dan een grote bos bloemen bezorgen door FLYN Flowers.

Lees meer over bloemen

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo

Bestel direct een groot boeket bloemen

Laat ook een grote bos bloemen bezorgen door FLYN Flowers en bestel meteen jouw boeket in onze webshop. Wij zorgen er dan voor dat jouw bloemen snel en veilig verzonden worden. Wil je meer informatie over onze bloemen of heb je andere vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085 – 808 52 45. Ook kun je mailen naar info@flynflowers.nl. Met een groot boeket bloemen breng jij pas echt veel sfeer in huis of op kantoor!

Wij bezorgen bloemen in o.a. in LeidenDen Haag, Rotterdam, Wassenaar en Amsterdam.

Aanbevolen boeketten
v.a.  68 180
v.a.  35
v.a.  35
v.a.  35

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.