Groot boeket bloemen

Een groot boeket bloemen gezocht? FLYN Flowers heeft de mooiste boeketten

Een mooi groot boeket bloemen gezocht? Bij FLYN Flowers kun je de mooiste boeketten vinden. Ook kun je ervoor kiezen om de bloemen op rekening te bestellen . Met bloemen kun je elke ruimte net even iets extra’s geven. Een grote bos bloemen trekt pas echt de aandacht en is zowel leuk om voor jezelf te bestellen als om aan iemand te geven. Bij ons vind je altijd een geschikt boeket voor iedere gelegenheid. Ook zijn onze boeketten verser dan vers. Dit komt doordat wij iedere dag verse bloemen inkopen en niet over een voorraad beschikken. Hierdoor zijn we verser dan andere webwinkels, lokale aanbieders en markten.

Bestel meteen een groot boeket bloemen in onze webwinkel of lees verder voor meer informatie over onze bezorgwijze en de voordelen die wij te bieden hebben. 

Ook verse bloemen aan de deur?

Kies je eigen boeketten en laat ze elke week door onze bezorgers bij jou thuis afleveren!

Jouw grote bos bloemen bezorgen wij veilig en snel

Bestel je een groot boeket bloemen in onze webwinkel, dan is een veilige en snelle bezorging je altijd gegarandeerd. Wij vervoeren onze boeketten namelijk in speciale aquadozen. Dit zijn dozen die jouw bloemen onderweg van voldoende water voorzien en ervoor zorgen dat het boeket niet gaat lekken. Een grote bos bloemen laten bezorgen werkt bij ons als volgt:

  • Stap 1: plaats jouw bestelling
  • Stap 2: wij maken jouw boeket
  • Stap 3: het boeket is onderweg naar jou
  • Stap 4: geniet van de bloemen!

Altijd een grote bos bloemen in huis? Neem een bloemenabonnement

Wil je altijd een groot boeket bloemen in huis hebben? Dan kun je ook kiezen voor een bloemenabonnement bij FLYN Flowers. Met dit abonnement heb je elke week een prachtig boeket op tafel staan. Of je nu een abonnement wenst voor thuis of voor op kantoor, er zijn diverse mogelijkheden. Wij horen graag wat jouw wensen zijn en kunnen ons aanbod hierop afstemmen. Onze luxe bloemen en grote boeketten blijven minimaal een week goed in de vaas. Dit is ruim 50% langer dan bloemen van andere aanbieders, zoals lokale bloemenwinkels, de markt en webshops. Wat je hiervoor krijgt, zijn volle en mooie boeketten tegen de scherpste prijs. Nee gerust contact op indien je meer informatie wenst. 

45120
45120
45120

Daarom een grote bos bloemen laten bezorgen door ons

Laat je een groot boeket bloemen bezorgen door FLYN Flowers, dan kun je bij ons altijd de meeste voordelen verwachten. Niet alleen kun je altijd rekenen op een vers boeket. Wij hebben nog diverse andere voordelen, waarbij je kunt denken aan:

  • Onze bloemen worden elke ochtend vers ingekocht op de bloemenveiling
  • Bezorgd wanneer jij wilt in de EU, UK en VS. Gratis in Nederland en België
  • Topkwaliteit boeketten die extra lang vers blijven
  • Extra aandacht voor levering door aquadoos en koelsystemen

Zet jij jezelf of iemand anders ook graag in het zonnetje met een mooi boeket? Laat dan een grote bos bloemen bezorgen door FLYN Flowers.

Bestel direct een groot boeket bloemen

Laat ook een grote bos bloemen bezorgen door FLYN Flowers en bestel meteen jouw boeket in onze webshop. Wij zorgen er dan voor dat jouw bloemen snel en veilig verzonden worden. Wil je meer informatie over onze bloemen of heb je andere vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085 – 808 52 45. Ook kun je mailen naar info@flynflowers.nl. Met een groot boeket bloemen breng jij pas echt veel sfeer in huis of op kantoor!  

Wij bezorgen bloemen in o.a. in Leiden, Den Haag, Rotterdam, Wassenaar en Amsterdam.