Rouwboeketten bestellen

Home | Rouwboeketten bestellen

Rouwboeketten bestellen? FLYN Flowers biedt de mooiste bloemstukken en boeketten

Wil je rouwboeketten bestellen? In de webshop van FLYN Flowers bieden wij de mooiste bloemstukken en rouwboeketten aan. Een overlijden is een erg verdrietige gebeurtenis. Een rouwboeket is dan ook een mooie manier om een dierbare een laatste eer te bewijzen. Rouwboeketten zijn boeketten bloemen die trapsgewijs worden opgemaakt en geboden. Deze bloemen kunnen worden gebonden of geschikt, maar ook door elkaar worden geplaatst. Deze boeketten worden niet van water voorzien, in tegenstelling tot rouwstukken. Wij kopen elke dag onze bloemen vers in en hebben geen voorraad. Dit maakt dat onze rouwboeketten verser zijn dan boeketten dan andere webshops, lokale aanbieders en de markt. Kies er ook voor om rouwboeketten te bestellen bij FLYN Flowers of lees verder voor meer informatie over onze rouwboeketten.

Ook verse bloemen aan de deur?

Kies je eigen boeketten en laat ze elke week door onze bezorgers bij jou thuis afleveren!

Jouw rouwboeket bezorgen wij zo veilig mogelijk

Wil je een rouwboeket bestellen, dan kun je deze via FLYN Flowers veilig laten bezorgen op. Wij kunnen de rouwbloemen bezorgen bij iedere gewenste locatie. Dit kan bij jou of de overledene thuis zijn, maar ook op de uitvaart, begrafenis of crematie. Wij vervoeren onze boeketten in aquadozen. In deze dozen krijgt het rouwboeket onderweg voldoende water en zal deze niet gaan lekken. Rouwbloemen bestellen in onze webwinkel werkt als volgt:

  • Stap 1: plaats jouw bestelling
  • Stap 2: wij maken jouw boeket
  • Stap 3: het boeket is onderweg naar jou
  • Stap 4: geniet van de bloemen!

Ons bloemenabonnement

U kunt ervoor kiezen eenmalig een rouwboeket te laten bezorgen door FLYN Flowers, maar u kunt bij interesse in onze andere bloemen ook kiezen voor een bloemenabonnement. Hierdoor ben je verzekerd van een prachtig boeket bloemen voor iedere gelegenheid en heb je elke week verse bloemen. Bij interesse in een bloemenabonnement gaan wij graag met je in gesprek om jouw wensen door te nemen. Onze boeketten blijven minimaal een week mooi staan. Dit is wel 50% langer dan bij bloemen van andere aanbieders. Ook krijg je hiervoor een prachtig vol boeket voor een scherpe prijs. Neem gerust contact met ons op om meer informatie te verkrijgen over ons bloemenabonnement.

45120
45120
45120

Daarom een rouwboeket laten bezorgen door FLYN Flowers

Een rouwboeket online bestellen bij FLYN Flowers levert je veel meer voordelen op dan bij andere aanbieders. Zo kun je niet alleen rekenen op verse bloemen. Ook de volgende punten zijn je bij ons gegarandeerd.

  • Onze bloemen worden elke ochtend vers ingekocht op de bloemenveiling
  • Topkwaliteit boeketten die extra lang vers blijven
  • Extra aandacht voor levering door aquadoos en koelsystemen
  • Bezorgd wanneer jij wilt in de EU, UK en VS. Gratis in Nederland en België

Ook een rouwboeket bestellen? Al vele particulieren en bedrijven kozen ervoor een rouwboeket te bestellen bij FLYN Flowers.

Rouwboeketten bestellen? Plaats nu je bestelling

Wil je rouwboeketten bestellen? Als je vandaag nog je bestelling plaatst, kunnen we de rouwbloemen snel verzenden en bezorgen op de gewenste locatie. Wil je meer weten over onze rouwboeket of hoe een rouwboeket laten bezorgen precies werkt? Neem dan telefonisch contact op via 085 – 808 52 45 of stuur een mail naar info@flynflowers.nl. Kiest u voor rouwboeketten bestellen bij FLYN Flowers, dan krijg je een hoogwaardig rouwboeket op locatie geleverd.

FLYN Flowers biedt bloemen voor elke gelegenheid. Denk aan bloemen met een kaartje voor iemand in het ziekenhuis, maar ook aan leukere gelegenheden. Hieronder vallen gefeliciteerd bloemetjes, een valentijnsdag bloemetje of verjaardagsbloemen. Maar ook kerstboeketten, bloemen voor bedrijven en moederdagbloemen