Boeketten voor op je werk
Gratis bezorgd in Nederland
Extra lang vers
Klanten geven ons een4,8/5!

Bloemen bezorgen ziekenhuis

Direct aan uw deur

Snel uw boeket vinden?

Maak uw keuze

Bloemen bezorgen in het ziekenhuis? Bestel je boeket bij FLYN Flowers

Bloemen bezorgen in het ziekenhuis? Bij FLYN Flowers kun je de mooiste boeketten vinden. Met een bos bloemen kun je echt iets waardevols geven aan een zieke en laten weten dat je aan hem/haar denkt. Er is niets fijners dan een mooie bos bloemen ontvangen als je ziek bent. Je fleurt de vaak steriel ogende kamer er toch mee op! In onze webshop vind je snel het boeket dat je zoekt. Onze boeketten zijn tevens altijd vers; elke dag kopen wij verse bloemen in en wij hebben geen voorraad. Dit zorgt ervoor dat onze bloemen verser zijn dan boeketten van lokale aanbieders, de markt en andere webwinkels. Laat bloemen in het ziekenhuis bezorgen FLYN Flowers of lees verder om meer te weten te komen over onze voordelen en bezorgwijze.

Een veilige bezorging gegarandeerd

Laat je bloemen bezorgen in het ziekenhuis door FLYN Flowers, dan is een veilige bezorging je altijd gegarandeerd. Onze bloemen worden in speciale aquadozen vervoerd die de bloemen onderweg voldoende water geven en ervoor zorgen dat ze niet gaan lekken. Ook worden de boeketten in speciale koelwagens vervoerd, zodat ze in optimale staat bij hun bestemming aan zullen komen. Een boeket bij ons bestellen doe je als volgt:

  • Stap 1: plaats jouw bestelling
  • Stap 2: wij maken jouw boeket
  • Stap 3: het boeket is onderweg naar jou
  • Stap 4: geniet van de bloemen!
Populaire boeketten
v.a.  68 180
v.a.  35
v.a.  35
v.a.  35

Of geef een bloemenabonnement cadeau

Je kunt eenmalig bloemen laten bezorgen in het ziekenhuis, maar er ook voor kiezen om een bloemenabonnement cadeau te geven. Mocht het ziekenhuisverblijf lang duren, dan staat er elke week een vers boeket bloemen in de kamer. Of je dierbare kan bij thuiskomst genieten van elke week een prachtige bos bloemen. Mocht je willen kiezen voor een bloemenabonnement, dan bespreken we graag je wensen met je door. Vervolgens kunnen wij ons aanbod hierop afstemmen. Onze boeketten blijven minstens een week mooi, wat wel 50% langer is dan boeketten van andere bloemisten. Hiervoor kun je altijd een mooi en vol boeket verwachten voor een scherpe prijs. Neem voor meer informatie gerust contact op.

Ontdek onze diverse voordelen

Laat je bloemen bezorgen in het ziekenhuis door FLYN Flowers, dan kun je bij ons altijd rekenen op de meeste voordelen. Meer dan elders. Niet alleen bieden wij de meest verse bloemen aan. Ook op de volgende punten kun je rekenen:

  • Extra aandacht voor levering door aquadoos en koelsystemen
  • Topkwaliteit boeketten die extra lang vers blijven
  • Onze bloemen worden elke ochtend vers ingekocht op de bloemenveiling
  • Bezorgd wanneer jij wilt in de EU, UK en VS. Gratis in Nederland en België

Wil je ook een zieke in het zonnetje zetten? Kies dan voor een van de vele mooie boeketten van FLYN Flowers.

Lees meer over bloemen

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo

Laat bloemen bezorgen in het ziekenhuis

Laat ook bloemen bezorgen in het ziekenhuis en bestel vandaag nog jouw gewenste boeket in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat de bloemen dan snel verzonden worden en in het ziekenhuis worden bezorgd. Wil je meer weten over onze bloemen of heb je een andere vraag? Je kunt ons bellen via 085 – 808 52 45 of ons een mail sturen via info@flynflowers.nl. Wij komen de bloemen vervolgens veilig bezorgen in het ziekenhuis.

FLYN Flowers biedt boeketten voor iedere gelegenheid: rouwboekettenvalentijnsdagboekettenkerstboekettenboeketten voor bedrijvenmoederdagboekettenverjaardagsbloemen en een gefeliciteerd bloemetje.

Aanbevolen boeketten
v.a.  68 180
v.a.  35
v.a.  35
v.a.  35

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.