Luxe bloemen bezorgen

Luxe bloemen bezorgen? FLYN Flowers biedt luxueuze boeketten aan

Luxe bloemen bezorgen? In de webshop van FLYN Flowers kun je vele luxueuze boeketten vinden. Deze bezorgen wij op iedere gewenste locatie. Luxe boeketten zijn erg mooi om aan je partner te geven, aan een familielid of aan zakelijke relaties te schenken. In onze webwinkel vind je voor iedere gelegenheid een passend luxe boeket. Ook kun je altijd de meest verse boeketten verwachten. Denk aan bijvoorbeeld pluk– en veldboeketten. Wij kopen iedere dag weer verse bloemen in en hebben geen voorraad, waardoor onze bloemen altijd verser zijn dan bloemen van lokale aanbieders, andere webshops en de markt. Laat luxe bloemen bezorgen door FLYN Flowers en plaats meteen je bestelling of lees verder voor meer informatie over onze unieke voordelen en onze bezorgwijze.

Ook verse bloemen aan de deur?

Kies je eigen boeketten en laat ze elke week door onze bezorgers bij jou thuis afleveren!

Altijd een veilige bezorging

Kies je voor luxe bloemen laten bezorgen door FLYN Flowers, dan zorgen wij er altijd voor dat jouw boeket veilig op de gewenste locatie wordt bezorgd. Al onze bloemen vervoeren wij in speciale aquadozen. Dit zijn ook wel dozen die de boeketten van water voorzien gedurende de rit en ervoor zorgen dat ze niet lekken. Ook vervoeren we de bloemen in speciale koelwagens, zodat ze hun optimale staat blijven behouden. Een luxe boeket bestel je in 4 simpele stappen:

  • Stap 1: plaats jouw bestelling
  • Stap 2: wij maken jouw boeket
  • Stap 3: het boeket is onderweg naar jou
  • Stap 4: geniet van de bloemen!

Of kies voor een bloemenabonnement

Je kunt luxe bloemen op eenmalige basis laten bezorgen of de keuze maken voor een bloemenabonnement van FLYN Flowers. Met een bloemenabonnement kun je ervoor zorgen dat jijzelf of een ander iedere week verse bloemen heeft. Mocht je hier interesse in hebben, dan nemen wij graag je wensen met je door. Op basis hiervan stemmen wij ons aanbod af. Onze bloemen blijven minimaal een week in de vaas staan, wat 50% langer is dan bloemen van andere aanbieders zoals lokale bloemisten. Je kunt hierbij altijd rekenen op grote boeketten tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over ons bloemenabonnement of een speciale bezorging, zoals een bloemetje met kaart.

45120
45120
45120

Dit biedt FLYN Flowers jou

Laat je luxe bloemen bezorgen door FLYN Flowers, dan kun je bij ons altijd op meer voordelen dan elders rekenen. Niet alleen kun je de meest verse boeketten verwachten. Wij hebben nog diverse andere voordelen, waarbij je aan onderstaande punten kunt denken:

  • Extra aandacht voor levering door aquadoos en koelsystemen
  • Onze bloemen worden elke ochtend vers ingekocht op de bloemenveiling
  • Bezorgd wanneer jij wilt in de EU, UK en VS. Gratis in Nederland en België
  • Topkwaliteit boeketten die extra lang vers blijven

Wil je ook iemand een prachtig boeket luxe bloemen geven? Dan zijn bovenstaande voordelen je gegarandeerd.

Laat ook luxe bloemen bezorgen

Laat ook luxe bloemen bezorgen en plaats meteen je bestelling in onze webshop. Hiermee verwen je jezelf of een ander met een prachtig boeket. Wij zorgen voor een snelle verzending van jouw bloemen. Wil je meer weten over onze bloemen of heb je andere vragen? Bel ons dan via 085 – 808 52 45 of stuur een mail naar info@flynflowers.nl. Laat je luxe bloemen bezorgen, dan geef je iemand pas echt iets speciaals!