Verjaardagsbloemen

Home | Verjaardagsbloemen

De mooiste verjaardag bloemen bestel je bij FLYN Flowers

Verjaardag bloemen gezocht? Of je nu bloemen voor de verjaardag van een vrouw of van een man zoekt, bij FLYN Flowers kun je de mooiste verjaardagsbloemen vinden. Met bloemen kun je elke ruimte net even wat gezelliger en kleurrijker maken. Hoe leuk is het om een prachtig boeket cadeau te doen aan een jarige? Bij ons vind je altijd een verjaardags boeket dat geheel aan jouw wensen voldoet. Ook zijn onze bloemen altijd vers. Wij kopen onze bloemen namelijk elke dag vers in en hebben geen voorraad. Dat wil zeggen dat onze verjaardagsbloemen verser zijn dan bloemen van lokale aanbieders, de markt en andere webshops. Bestel ook verjaardag bloemen bij FLYN Flowers of lees verder om meer te weten te komen over onze veilige bezorgwijze en aantrekkelijke voordelen.

Ook verse bloemen aan de deur?

Kies je eigen boeketten en laat ze elke week door onze bezorgers bij jou thuis afleveren!

Jouw verjaardagsbloemen worden veilig bezorgd

Bestel je verjaardag bloemen bij FLYN Flowers, dan kun je er altijd vanuit gaan dat jouw verjaardags boeket veilig bezorgd zal worden op de door jou aangegeven bestemming. Wij vervoeren onze boeketten in speciale aquadozen. Deze dozen voorzien jouw verjaardagsbloemen onderweg van voldoende water en zorgen dat ze niet gaan lekken. Verjaardagsbloemen bestellen gaat in 4 makkelijke stappen: 

– Stap 1: plaats jouw bestelling

– Stap 2: wij maken jouw boeket

– Stap 3: het boeket is onderweg naar jou

– Stap 4: geniet van de bloemen!

Of kies voor een bloemen abonnement voor een verjaardag

Je kunt verjaardag bloemen geven aan een jarige, maar wat dacht je van een bloemenabonnement? Zo is de jarige elke week weer voorzien van een geweldig mooie bos bloemen op tafel. Mocht je de jarige een bloemenabonnement willen geven, dan nemen we graag contact met je op om je wensen te bespreken. Onze boeketten blijven minstens een week mooi. Dat is wel 50% langer dan bloemen van lokale aanbieders, de markt en andere webshops. Wat je altijd mag verwachten is een vol en prachtig boeket rozen voor een scherpe prijs. Neem gerust contact op voor meer informatie over onze mooie boeketten. 

45120
45120
45120

Daarom een verjaardags boeket van FLYN Flowers

Bestel je verjaardag bloemen bij FLYN Flowers, dan kun je bij ons altijd rekenen op de meeste voordelen. Niet alleen zijn onze bloemen verser dan bloemen van andere aanbieders. Ook de volgende punten zijn je bij ons uiteraard gegarandeerd:

  • Topkwaliteit boeketten die extra lang vers blijven
  • Bezorgd wanneer jij wilt in de EU, UK en VS. Gratis in Nederland en België
  • Extra aandacht voor levering door aquadoos en koelsystemen
  • Onze bloemen worden elke ochtend vers ingekocht op de bloemenveiling

Kies jij ook voor een prachtig verjaardags boeket van FLYN FLowers? Daarmee zet je een jarige pas echt in het zonnetje.

Laat FLYN Flowers jouw rozen bezorgen op Valentijnsdag

Bestel verjaardag bloemen meteen in de webwinkel van FLYN Flowers, zodat wij ze zo snel mogelijk kunnen verzenden. Wil je meer informatie over ons verjaardags boeket of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken via 085 – 808 52 45 of een mail sturen naar info@flynflowers.nl. Met verjaardag bloemen van FLYN Flowers weet je zeker dat het boeket lang blijft staan. 

FLYN Flowers biedt bloemen voor elke gelegenheid: bloemen voor in het ziekenhuis, gefeliciteerd bloemen, moederdag boeketten, verjaardagsbloemen, valentijsdag bloemen, zakelijke bloemen, Kerstboeketten en rouwboeketten