Bloemenabonnement

Home | Bloemenabonnement

Met ons bloemenabonnement heb je altijd verse bloemen op tafel

Wil je een bloemenabonnement afsluiten? Het beste bloemenabonnement kun je vinden bij FLYN Flowers. Als je een abonnement op bloemen neemt, kun je altijd zorgen voor een gezellige sfeer in huis. Niets is namelijk mooier dan een prachtig boeket op tafel. Ook heb je met een vers bloemenabonnement altijd een mooi boeket staan en grijp je nooit mis. Wij hebben elk seizoen nieuwe bloemen. Zo is er altijd wel een boeket dat geheel aan jouw wensen voldoet. Wij kopen elke dag nieuwe bloemen op de veiling en beschikken niet over een voorraad. Dit maakt dat wij verser zijn dan de markt, bloemen webshops en lokale aanbieders.Wij bezorgen het boeket op vaste tijdstippen, wanneer jij maar wilt! Of dit nu thuis of op het werk is. Sluit meteen een bloemenabonnement bij ons af of lees verder voor meer informatie over ons abonnement op bloemen aan huis.

Zo werkt ons bloemenabonnement

Als je een abonnement op bloemen af wilt sluiten bij FLYN Flowers, neemt ons team contact met je op om je wensen te bespreken. Jouw wensen stemmen wij zo geheel op ons aanbod af. Je kunt onze boeketten minimaal een week in de vaas laten staan. Dit is 50% langer dan je bij andere aanbieders zal krijgen. Ook kun je bij ons altijd een mooi en vol boeket voor de scherpste prijs verwachten. Kies je voor een abonnement op een boeket bloemen, dan bezorgen wij deze iedere keer gratis aan huis, of uiteraard op kantoor.

Bezorging op een unieke wijze

Kies je voor een bloemenabonnement bij FLYN Flowers, dan zal jouw boeket op een unieke wijze worden bezorgd. Dagelijks kopen wij verse bloemen in die wij vervolgens als boeketten in unieke aquadozen bezorgen. Dankzij de speciale verpakking krijgt jouw boeket niet alleen voldoende water onderweg, maar zal deze ook niet snel gaan lekken. Tevens worden jouw bloemen in een speciale koelwagen vervoerd, waardoor ze veilig bij jou thuis aan zullen komen. 

39,9579,95
39,9579,95
39,9579,95

Ontdek onze voordelen

Met ons bloemenabonnement willen we iedereen ter wereld blij maken. Dit geldt voor zowel bedrijven als consumenten. Anno 2021 hebben wij ruim 25.000 boeketten verkocht en dit worden er steeds meer. Niet voor niets vind je het beste bloemenabonnement bij ons, want bij ons kun je rekenen op diverse voordelen. Hierbij kun je denken aan de volgende punten:

  • Bezorgd wanneer jij wilt in de EU, UK en VS. Gratis in Nederland
  • Extra aandacht voor levering door aquadoos en koelsystemen
  • Topkwaliteit boeketten die extra lang vers blijven
  • Onze bloemen worden elke ochtend vers ingekocht op de bloemenveiling
  • Bloemen op rekening (achteraf betalen)

Kies jij ook voor onze bloemenabonnementen? Met ons bloemen bezorgen abonnement heb je zo altijd een prachtig boeket.

Kies voor ons bloemenabonnement

Kies ook voor ons bloemenabonnement en neem vandaag nog contact met ons op om jouw abonnement op bloemen aan huis op te starten. Wij zorgen er dan voor dat je snel jouw eerste boeket kunt verwachten. Wil je meer weten over ons abonnement op bloemen en de tarieven? Je kunt ons bellen via 085 – 808 52 45 of een mail sturen naar info@flynflowers.nl. Met ons bloemenabonnement ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit bloemen op tafel.