Bloemenabonnement

Home | Bloemenabonnement

Iedere week verse bloemen aan huis? Kies voor ons bloemenabonnement!

Elke week verse bloemen in huis of op kantoor? Kies dan voor een bloemenabonnement bij FLYN Flowers. Wij bieden de beste bloemenabonnementen aan, waarbij je iedere week verse bloemen op jouw gewenste locatie bezorgd krijgt. Met een bloemenabonnement heb je altijd een prachtig boeket op tafel staan. Elk seizoen hebben we weer nieuwe bloemen, waardoor je veel variatie kunt verwachten. Elke dag kopen we nieuwe bloemen in op de veiling. We beschikken niet over een voorraad, waardoor wij versere bloemen hebben dan lokale aanbieders, markten en andere bloemenwebshops. Wij kunnen jouw boeket waar en wanneer je maar wilt bezorgen. Kies ook voor elke week verse bloemen op tafel en sluit een bloemenabonnement af of lees verder voor meer informatie over ons bloemenabonnement, onze bezorgwijze en de voordelen die wij je te bieden hebben. 

Iedere week verse bloemen!

Als je een abonnement op bloemen af wilt sluiten bij FLYN Flowers, neemt ons team contact met je op om je wensen te bespreken. Jouw wensen stemmen wij zo geheel op ons aanbod af. Elke week verse bloemen is dus zeker een optie! Je kunt onze boeketten minimaal een week in de vaas laten staan. Dit is 50% langer dan je bij andere aanbieders zal krijgen. Ook kun je bij ons altijd een mooi, luxe, vol en groot boeket voor de scherpste prijs verwachten. Denken aan pluk boeketten en veldboeketten. Kies je voor een abonnement op een boeket bloemen, dan bezorgen wij deze iedere keer gratis aan huis, of uiteraard op kantoor. Zo heb jij wekelijks bloemen tegen een scherpe prijs!

Het beste bloemenabonnement

Kies je voor een bloemenabonnement bij FLYN Flowers voor bijvoorbeeld wekelijks bloemen, dan zal jouw boeket op een unieke wijze worden bezorgd. Dagelijks kopen wij verse bloemen in die wij vervolgens als boeketten in unieke aquadozen bezorgen. Dankzij de speciale verpakking krijgt jouw boeket niet alleen voldoende water onderweg, maar zal deze ook niet snel gaan lekken. Tevens worden jouw bloemen in een speciale koelwagen vervoerd, waardoor ze veilig bij jou thuis aan zullen komen. 

45120
45120
45120

Voordelen abonnement bloemen

Met ons bloemenabonnement willen we iedereen ter wereld blij maken. Dit geldt voor zowel bedrijven als consumenten. Anno 2021 hebben wij ruim 25.000 boeketten verkocht en dit worden er steeds meer. Niet voor niets vind je het beste bloemenabonnement bij ons, want bij ons kun je rekenen op diverse voordelen. Hierbij kun je denken aan de volgende punten:

  • Bezorgd wanneer jij wilt in de EU, UK en VS. Gratis in Nederland
  • Extra aandacht voor levering door aquadoos en koelsystemen
  • Topkwaliteit boeketten die extra lang vers blijven
  • Onze bloemen worden elke ochtend vers ingekocht op de bloemenveiling
  • Bloemen op rekening (achteraf betalen)

Kies jij ook voor onze bloemenabonnementen? Met ons bloemen bezorgen abonnement heb je zo altijd een prachtig boeket.

Kies voor ons bloemenabonnement voor wekelijks bloemen aan huis!

Kies ook voor ons bloemenabonnement en neem vandaag nog contact met ons op om jouw abonnement op bloemen aan huis op te starten. Wij zorgen er dan voor dat je snel jouw eerste boeket kunt verwachten. Ook wanneer jij elke week verse bloemen wilt! Meer weten over ons abonnement op bloemen en de tarieven? Je kunt ons bellen via 085 – 808 52 45 of een mail sturen naar info@flynflowers.nl. Met ons bloemenabonnement ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit bloemen op tafel.  

FLYN bezorgd diverse soorten bloemen: Fresia bloemen, gele rozen, pioenrozen, rode rozen, tulpen, zonnebloemen, witte rozen en snijbloemen!