Boeketten voor op je werk
Gratis bezorgd in Nederland
Extra lang vers
Klanten geven ons een4,8/5!

Bloemenabonnement

Direct aan uw deur

Snel uw boeket vinden?

Maak uw keuze

Iedere week verse bloemen aan huis? Kies voor ons bloemenabonnement!

Elke week verse bloemen in huis of op kantoor? Kies dan voor een bloemenabonnement bij FLYN Flowers. Wij bieden dit uiteraard ook voor bedrijven. Met een abonnement heb je altijd een prachtig boeket op tafel staan. Elk seizoen hebben we weer nieuwe bloemen, waardoor je veel variatie kunt verwachten. Elke dag kopen we nieuwe bloemen in op de veiling. We beschikken niet over een voorraad, waardoor wij versere bloemen hebben dan lokale aanbieders, markten en andere bloemenwebshops. Wij kunnen jouw boeket waar en wanneer je maar wilt bezorgen. Kies ook voor elke week verse bloemen op tafel en sluit een bloemenabonnement af of lees verder voor meer informatie over ons abonnement, onze bezorgwijze en de voordelen die wij je te bieden hebben.

Iedere week verse bloemen!

Als je een abonnement op bloemen af wilt sluiten bij FLYN Flowers, neemt ons team contact met je op om je wensen te bespreken. Jouw wensen stemmen wij zo geheel op ons aanbod af. Elke week verse bloemen is dus zeker een optie! Je kunt onze boeketten minimaal een week in de vaas laten staan. Dit is 50% langer dan je bij andere aanbieders zal krijgen. Ook kun je bij ons altijd een mooi, luxe, vol en groot boeket voor de scherpste prijs verwachten. Denk aan pluk boeketten en veldboeketten. Kies je voor een abonnement op een boeket bloemen, dan bezorgen wij deze iedere keer gratis aan huis, of uiteraard op kantoor. Zo heb jij wekelijks bloemen tegen een scherpe prijs!

Populaire boeketten
v.a.  68 180
v.a.  35
v.a.  35
v.a.  35

Het beste bloemenabonnement

Kies je voor een bloemenabonnement bij FLYN Flowers voor bijvoorbeeld wekelijks bloemen, dan zal jouw boeket op een unieke wijze worden bezorgd. Dagelijks kopen wij verse bloemen in die wij vervolgens als boeketten in unieke aquadozen bezorgen. Dankzij de speciale verpakking krijgt jouw boeket niet alleen voldoende water onderweg, maar zal deze ook niet snel gaan lekken. Tevens worden jouw bloemen in een speciale koelwagen vervoerd, waardoor ze veilig bij jou thuis aan zullen komen.

Abonnement op bloemen voor kantoor

Wist je dat veel kantoren een abonnement op bloemen hebben? Voor veel ondernemingen is een nette en verzorgde uitstraling van belang. Daarnaast is ook uit onderzoek gebleken dat iets natuurlijks als een plant of wekelijks verse bloemen een positieve uitwerking heeft op de productiviteit. Een bijkomend voordeel in het geval van een bloemenabonnement is de variatie. Bij een plant kijk je in principe altijd naar hetzelfde terwijl je met een abonnement op bloemen dus iedere week verse bloemen krijgt. Iedereen kent de uitspraak “verandering van spijs doet eten”, zo doet verandering van bloemen ook goed voor de algehele uitstraling van een ruimte. Ook zullen bewust of onbewust je vaste klanten en zakenpartners merken dat er iedere keer weer een met zorg geselecteerd boeket op tafel staat. Een mooi boeket op de balie of op de vergadertafel werkt namelijk als een echte eyecatcher. Het kan dus heel positief uitpakken voor je imago wanneer je wekelijks bloemen aan huis of op kantoor laat bezorgen.

Verse bloemen abonnement

Wij kopen onze bloemen dagelijks in op de veiling. Dit heeft een aantal voordelen. Ten eerste gaan bloemen direct van de pluk naar de veiling. Daar kopen we de bloemen in die we nodig hebben en nemen ze vervolgens direct mee om er boeketten van samen te stellen. Zo zorgen we ervoor dat onze bloemen écht vers zijn. Hoe korter geleden ze namelijk geplukt zijn, hoe langer de bloemen in de vaas blijven stralen. Wanneer wij voor mensen met een abonnement bloemen inkopen, kijken wij speciaal naar de bloemen van het seizoen. Zo is de kans groot dat je met een bloemenabonnement in de lente van tulpen mag genieten, in de zomer van pioenen en in het najaar van laatbloeiers als de aster. Dit is niet alleen leuk, omdat je interieur zich iedere week voor een stukje aanpast aan de omstandigheden buiten. Ook is het een stuk duurzamer. Bloemen die ‘in het seizoen’ zijn kosten een stuk minder dan bloemen die onder glas moeten groeien bij kunstlicht. Zo kunnen wij de prijs voor onze bloemenabonnementen laag houden.

Lees meer over bloemen

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo

Flexibel bloemenabonnement

Of je nu iedere week verse bloemen wilt of je wil liever twee- of drie wekelijks bloemen aan huis hebben. Voor ons is het allemaal geen probleem. Omdat wij werken met verse bloemen abonnementen kunnen wij bezorgen wanneer het jou uitkomt. Ook is er vaak verschil tussen mensen qua hoe lang men de bloemen nog mooi genoeg vindt om op vaas te laten staan. De één vindt een boeket na een paar dagen al te oud, terwijl een ander de bloemen houdt tot er weinig meer van over is. Dankzij onze unieke verzendmethode met aquadozen en koelauto’s durven wij in ieder geval te beloven dat de bloemen prima 7 dagen op vaas kunnen blijven staan. Dat is dan ook waarom de meeste mensen kiezen voor wekelijks bloemen aan huis.

Ook de grootte van je abonnement boeket bloemen kan worden aangepast. Wil je een groot boeket om de show mee te stelen of past een wat kleinere bos je beter? Mede door het feit dat wij geen voorraad aanhouden kunnen wij jou een flexibele service bieden. Zo kunnen we voor ieder abonnement bloemen bezorgen die geheel zijn geselecteerd naar jouw wensen.

Wij zijn bijvoorbeeld beschikbaar in heel de omgeving van LeidenAlphen aan den Rijn en Wassenaar!

Aanbevolen boeketten
v.a.  68 180
v.a.  35
v.a.  35
v.a.  35

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.