Bloemenabonnement

Iedere week verse bloemen aan huis? Kies voor ons bloemenabonnement!

Elke week verse bloemen in huis of op kantoor? Kies dan voor een bloemenabonnement bij FLYN Flowers. Wij bieden dit uiteraard ook voor bedrijven. Met een abonnement heb je altijd een prachtig boeket op tafel staan. Elk seizoen hebben we weer nieuwe bloemen, waardoor je veel variatie kunt verwachten. Elke dag kopen we nieuwe bloemen in op de veiling. We beschikken niet over een voorraad, waardoor wij versere bloemen hebben dan lokale aanbieders, markten en andere bloemenwebshops. Wij kunnen jouw boeket waar en wanneer je maar wilt bezorgen. Kies ook voor elke week verse bloemen op tafel en sluit een bloemenabonnement af of lees verder voor meer informatie over ons abonnement, onze bezorgwijze en de voordelen die wij je te bieden hebben. 

Ook verse bloemen aan de deur?

Kies je eigen boeketten en laat ze elke week door onze bezorgers bij jou thuis afleveren!

Iedere week verse bloemen!

Als je een abonnement op bloemen af wilt sluiten bij FLYN Flowers, neemt ons team contact met je op om je wensen te bespreken. Jouw wensen stemmen wij zo geheel op ons aanbod af. Elke week verse bloemen is dus zeker een optie! Je kunt onze boeketten minimaal een week in de vaas laten staan. Dit is 50% langer dan je bij andere aanbieders zal krijgen. Ook kun je bij ons altijd een mooi, luxe, vol en groot boeket voor de scherpste prijs verwachten. Denk aan pluk boeketten en veldboeketten. Kies je voor een abonnement op een boeket bloemen, dan bezorgen wij deze iedere keer gratis aan huis, of uiteraard op kantoor. Zo heb jij wekelijks bloemen tegen een scherpe prijs!

Het beste bloemenabonnement

Kies je voor een bloemenabonnement bij FLYN Flowers voor bijvoorbeeld wekelijks bloemen, dan zal jouw boeket op een unieke wijze worden bezorgd. Dagelijks kopen wij verse bloemen in die wij vervolgens als boeketten in unieke aquadozen bezorgen. Dankzij de speciale verpakking krijgt jouw boeket niet alleen voldoende water onderweg, maar zal deze ook niet snel gaan lekken. Tevens worden jouw bloemen in een speciale koelwagen vervoerd, waardoor ze veilig bij jou thuis aan zullen komen. 

Abonnement op bloemen voor kantoor

Wist je dat veel kantoren een abonnement op bloemen hebben? Voor veel ondernemingen is een nette en verzorgde uitstraling van belang. Daarnaast is ook uit onderzoek gebleken dat iets natuurlijks als een plant of wekelijks verse bloemen een positieve uitwerking heeft op de productiviteit. Een bijkomend voordeel in het geval van een bloemenabonnement is de variatie. Bij een plant kijk je in principe altijd naar hetzelfde terwijl je met een abonnement op bloemen dus iedere week verse bloemen krijgt. Iedereen kent de uitspraak “verandering van spijs doet eten”, zo doet verandering van bloemen ook goed voor de algehele uitstraling van een ruimte. Ook zullen bewust of onbewust je vaste klanten en zakenpartners merken dat er iedere keer weer een met zorg geselecteerd boeket op tafel staat. Een mooi boeket op de balie of op de vergadertafel werkt namelijk als een echte eyecatcher. Het kan dus heel positief uitpakken voor je imago wanneer je wekelijks bloemen aan huis of op kantoor laat bezorgen.

Vanaf: 45

Vanaf: 45

Vanaf: 45

Flyn flowers LP1
Flyn flowers LP2

Verse bloemen abonnement

Wij kopen onze bloemen dagelijks in op de veiling. Dit heeft een aantal voordelen. Ten eerste gaan bloemen direct van de pluk naar de veiling. Daar kopen we de bloemen in die we nodig hebben en nemen ze vervolgens direct mee om er boeketten van samen te stellen. Zo zorgen we ervoor dat onze bloemen écht vers zijn. Hoe korter geleden ze namelijk geplukt zijn, hoe langer de bloemen in de vaas blijven stralen. Wanneer wij voor mensen met een abonnement bloemen inkopen, kijken wij speciaal naar de bloemen van het seizoen. Zo is de kans groot dat je met een bloemenabonnement in de lente van tulpen mag genieten, in de zomer van pioenen en in het najaar van laatbloeiers als de aster. Dit is niet alleen leuk, omdat je interieur zich iedere week voor een stukje aanpast aan de omstandigheden buiten. Ook is het een stuk duurzamer. Bloemen die ‘in het seizoen’ zijn kosten een stuk minder dan bloemen die onder glas moeten groeien bij kunstlicht. Zo kunnen wij de prijs voor onze bloemenabonnementen laag houden.

Flexibel bloemenabonnement

Of je nu iedere week verse bloemen wilt of je wil liever twee- of drie wekelijks bloemen aan huis hebben. Voor ons is het allemaal geen probleem. Omdat wij werken met verse bloemen abonnementen kunnen wij bezorgen wanneer het jou uitkomt. Ook is er vaak verschil tussen mensen qua hoe lang men de bloemen nog mooi genoeg vindt om op vaas te laten staan. De één vindt een boeket na een paar dagen al te oud, terwijl een ander de bloemen houdt tot er weinig meer van over is. Dankzij onze unieke verzendmethode met aquadozen en koelauto’s durven wij in ieder geval te beloven dat de bloemen prima 7 dagen op vaas kunnen blijven staan. Dat is dan ook waarom de meeste mensen kiezen voor wekelijks bloemen aan huis. 

Ook de grootte van je abonnement boeket bloemen kan worden aangepast. Wil je een groot boeket om de show mee te stelen of past een wat kleinere bos je beter? Mede door het feit dat wij geen voorraad aanhouden kunnen wij jou een flexibele service bieden. Zo kunnen we voor ieder abonnement bloemen bezorgen die geheel zijn geselecteerd naar jouw wensen.

Wij zijn bijvoorbeeld beschikbaar in heel de omgeving van Leiden, Alphen aan den Rijn en Wassenaar!

Stap 1

Plaats jouw bestelling

Stap 2

Wij bereiden jouw boeket

Stap 3

Het boeket is onderweg naar jou

Stap 4

Geniet van de bloemen!

Ook verse bloemen aan de deur?

Kies je eigen boeketten en laat ze elke week door onze bezorgers bij jou thuis afleveren!

Abonnement boeket bloemen

Smaken verschillen en zeker bij bloemen is dat het geval. Tegenwoordig raakt het klassieke boeket steeds meer uit de gratie. Dit is een boeket met veelal dezelfde bloemen (vaak rozen), die allemaal op dezelfde lengte zijn afgesneden. Dit is een boeket zoals veel mensen het waarschijnlijk nog in hun hoofd hebben. Het is een eenduidig geheel met een overmacht aan bloemenpracht. Deze boeketten werken rustgevend omdat ze vaak maar één kleur bevatten.

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een bloemenabonnement in de vorm van veldboeketten. Deze zijn wat wilder geschikt, zoals een veldje in de natuur. Vandaar dus ook de naam. Het bevat verschillende soorten bloemen die allemaal op verschillende hoogtes zijn afgesneden. Zo kan een bloemist gemakkelijk spelen met het uiterlijk door bepaalde bloemen lager af te snijden en er zo meer uit te laten springen. Ook kunnen hier bijvoorbeeld takken aan toegevoegd worden voor een natuurlijker effect. Een veldboeket is een wekelijks bloemen kunstwerkje van je bloemist en wordt daarom vaak gekozen als bloemenabonnement.

Geef een bloemenabonnement cadeau

Wil je met een cadeau een langdurige indruk achter laten? Denk eens aan een bloemenabonnement! Hiermee krijgt een jarige, langdurig zieke of geliefde met een abonnement bloemen aan huis bezorgd gedurende een afgesproken periode. Zo zal de ontvanger dankzij de bloemen nog regelmatig aan je denken wanneer onze bezorger weer met een verse bos aan de deur staat. Zo geef je een periodieke blijk van waardering aan deze persoon die meteen heel veel sfeer in huis brengt bij diegene. Zo kun jij voor een langere tijd iemands dagen letterlijk opfleuren. Neem daarom eens contact op en informeer naar de mogelijkheden om een abonnement op bloemen cadeau te doen.

Vanaf: 45

Vanaf: 45

Vanaf: 45

Voordelen abonnement bloemen

Met ons abonnement willen we iedereen ter wereld blij maken. Dit geldt voor zowel bedrijven als consumenten. Anno 2021 hebben wij ruim 25.000 boeketten verkocht en dit worden er steeds meer. Niet voor niets vind je het beste bloemenabonnement bij ons, want bij ons kun je rekenen op diverse voordelen. Hierbij kun je denken aan de volgende punten:

  • Bezorgd wanneer jij wilt in de EU, UK en VS. Gratis in Nederland
  • Extra aandacht voor levering door aquadoos en koelsystemen
  • Topkwaliteit boeketten die extra lang vers blijven
  • Onze bloemen worden elke ochtend vers ingekocht op de bloemenveiling
  • Bloemen op rekening (achteraf betalen)

Kies jij ook voor onze bloemenabonnementen? Met ons bloemen bezorgen abonnement heb je zo altijd een prachtig boeket.

Kies voor ons bloemenabonnement voor wekelijks bloemen aan huis!

Kies ook voor ons bloemenabonnement en neem vandaag nog contact met ons op om jouw abonnement op bloemen aan huis op te starten. Wij zorgen er dan voor dat je snel jouw eerste boeket kunt verwachten. Ook wanneer jij elke week verse bloemen wilt! Meer weten over ons abonnement op bloemen en de tarieven? Je kunt ons bellen via 085 – 808 52 45 of een mail sturen naar info@flynflowers.nl. Met ons bloemenabonnement ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit bloemen op tafel.  

FLYN bezorgd diverse soorten bloemen: Fresia bloemen, gele rozen, rode rozen, tulpen, zonnebloemen, witte rozen en snijbloemen!