Zakelijk Bloemen Bestellen

Home | Zakelijk Bloemen Bestellen

Zakelijk bloemen bestellen op rekening 

Wil jij zakelijk bloemen bestellen op rekening? Dan doe je dat eenvoudig bij FLYN Flowers. In onze webshop vind je de mooiste bloemen voor bedrijven en heb je een passend boeket snel gevonden. Bloemen zijn niet alleen een erg leuke accessoire voor jouw huis, maar net zo leuk om aan iemand te geven. Zo kun ook bloemen bestellen en laten bezorgen op rekening. Deze rekening kun je vervolgens wekelijks of maandelijks betalen. We sturen je een factuur en klaar is Kees! Kies ook voor bloemen bestellen en achteraf betalen of lees verder voor meer informatie over onze bezorgwijze en voordelen.

Ook verse bloemen aan de deur?

Kies je eigen boeketten en laat ze elke week door onze bezorgers bij jou thuis afleveren!

Bloemen voor bedrijven bestellen op factuur

Wil je bloemen laten bezorgen op rekening om deze vervolgens achteraf te betalen? Dan zorgen wij voor een veilige bezorging van jouw boeket. Hierbij bezorgen we jouw boeket op een unieke wijze. De verse bloemen worden door ons vervoerd in aquadozen. Dit zijn speciale dozen die jouw bloemen onderweg voldoende water geven en ervoor zorgen dat ze niet lekken. Wel zo handig. Een boeket bestellen op rekening werkt bij ons als volgt:

  • Stap 1: plaats jouw bestelling
  • Stap 2: wij maken jouw boeket
  • Stap 3: het boeket is onderweg naar jou
  • Stap 4: geniet van de bloemen!

Kies ook voor ons bloemenabonnement

Je kunt bij ons eenmalig zakelijk bloemen bestellen op rekening of kiezen voor ons geweldige bloemenabonnement. Hierbij zullen wij contact met je opnemen om je wensen te bespreken, waarna wij ons aanbod hierop af zullen stemmen. Onze boeketten blijven minimaal een week lang mooi. Dat is tot 50% langer dan andere aanbieders. Wat je hiervoor krijgt, is een vol en mooi boeket tegen de scherpste prijs. Je kunt dan ook de bloemen bestellen en achteraf betalen met het abonnement. Wil je meer weten over onze bloemenabonnementen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder, zodat je straks een passend abonnement hebt naar wens. Bloemen voor bedrijven bezorgen wij en jij kan achteraf betalen!

45120
45120
45120

Bij FLYN Flowers krijg je de meeste voordelen voor jouw business

Kies je voor zakelijk bloemen bestellen op rekening bij FLYN Flowers, dan zijn de meeste voordelen je gegarandeerd. Bij ons krijg je namelijk meer dan elders. Niet alleen kun je rekenen op de hoogste kwaliteit bloemen, maar ook op de volgende voordelen die wij hieronder voor je op een rijtje hebben gezet:

  • Onze bloemen worden elke ochtend vers ingekocht op de bloemenveiling
  • Topkwaliteit boeketten die extra lang vers blijven
  • Extra aandacht voor levering door aquadoos en koelsystemen
  • Bezorgd wanneer jij wilt in de EU, UK en VS. Gratis in Nederland en België
  • Bloemen bestellen achteraf betalen!

Wij kunnen dus zeer voordelig zakelijk bloemen bezorgen op rekening. Kies jij net als vele anderen ook voor FLYN Flowers?

Zakelijk bloemen bestellen op rekening? Plaats snel je bestelling

Bloemen voor bedrijven bestellen op rekening? Plaats dan vandaag nog jouw bestelling in onze webshop, zodat wij jouw bloemen snel kunnen bezorgen op rekening. Wil je meer weten over onze bloemen of bezorgwijze? Dan kun je contact met ons opnemen voor meer informatie via 085 – 808 52 45 of stuur ons een mail via info@flynflowers.nl. Kies ook voor zakelijk bloemen bestellen op rekening bij FLYN Flowers en geniet van de meest prachtige boeketten. 

Bekijk ook onze andere pagina’s voor verschillende gelegenheden voor het verzenden van bloemen: bloemen voor in het ziekenhuis, gefeliciteerd bloemen, moederdag boeketten, valentijsdagbloemen, verjaardagsbloemen, Kerstboeketten en rouwboeketten

Aanvraag formulier