Bloemen bezorgen Amsterdam

Bloemen laten bezorgen in Amsterdam? Bestel je bloemen bij FLYN Flowers!

Wil je bloemen bezorgen in Amsterdam? Bestel jouw bloemen dan bij FLYN Flowers. In onze webshop kun je terecht voor de mooiste boeketten. Bloemen zorgen in elke ruimte voor een vrolijke sfeer. Er is niets leuker dan een bos bloemen op tafel te hebben staan of een mooi boeket te bestellen voor een ander. In onze webshop kun je altijd snel vinden waar je naar op zoek bent. Ook profiteer je van de meest verse bloemen. Onze bloemen worden elke dag vers door ons ingekocht en wij hebben dan ook geen voorraad. Hierdoor zijn onze boeketten verser dan boeketten van de markt en andere lokale aanbieders en webshops. Laat bloemen bezorgen in Amsterdam door FLYN FLowers of lees verder voor meer informatie over onze unieke bezorgwijze en voordelen.

Ook verse bloemen aan de deur?

Kies je eigen boeketten en laat ze elke week door onze bezorgers bij jou thuis afleveren!

Jouw bloemen worden veilig bezorgd

Wil je bloemen bezorgen in Amsterdam, dan zullen wij er altijd voor zorgen dat jouw bloemen veilig worden bezorgd. Wij vervoeren onze bloemen in speciale aquadozen. Deze dozen voorzien jouw bloemen onderweg van water en zorgen ervoor dat ze niet lekken. Tevens vervoeren we de boeketten in een speciale koelwagen. Via deze wijze blijven de boeketten in optimale staat. Bloemen laten bezorgen in Amsterdam werkt bij ons als volgt:

  • Stap 1: plaats jouw bestelling
  • Stap 2: wij maken jouw boeket
  • Stap 3: het boeket is onderweg naar jou
  • Stap 4: geniet van de bloemen!

Vaker bloemen bezorgen? Kies voor een bloemenabonnement

Je kunt ervoor kiezen om eenmalig bloemen te laten bezorgen in Amsterdam, maar ook vaker bloemen bij een speciaal iemand laten bezorgen via ons bloemenabonnement. Zo heeft hij of zij elke week een vers boeket bloemen op tafel staan. En dat is zeker iets om vrolijk van te worden. Mocht je interesse hebben in ons bloemenabonnement, dan nemen wij graag je wensen met je door. Ons aanbod wordt vervolgens hierop afgestemd. Daarnaast zijn we in de gehele bollenstreek actief en komen wij vaak in de omgeving bloemen bezorgen in Alphen aan den Rijn, Leiden en Wassenaar. Onze boeketten blijven minimaal een week goed, wat wel 50% langer is dan boeketten van andere lokale aanbieders zoals bloemisten. Hiervoor krijg je een prachtig vol boeket voor een eerlijke prijs. Neem gerust contact op indien je meer informatie wenst.

45120
45120
45120
Flyn flowers LP1
Flyn flowers LP2

Deze voordelen biedt FLYN Flowers jou

Laat je bloemen bezorgen in Amsterdam, dan staan je bij ons altijd meer voordelen dan ergens anders te wachten. Niet alleen zijn onze bloemen verser dan vers. Ook op onderstaande punten kun je zeker rekenen:

  • Onze bloemen worden elke ochtend vers ingekocht op de bloemenveiling
  • Bezorgd wanneer jij wilt in de EU, UK en VS. Gratis in Nederland en België
  • Extra aandacht voor levering door aquadoos en koelsystemen
  • Topkwaliteit boeketten die extra lang vers blijven

Wil je iemand in Amsterdam blij maken met een prachtig boeket? Kies dan een van de mooie boeketten in onze webshop uit.

Laat bloemen bezorgen in Amsterdam

Bloemen laten bezorgen in Amsterdam? Besteld dan meteen jouw favoriete boeket in onze webshop en maak iemand blij met een mooie bos bloemen. Wij zorgen ervoor dat jouw boeket snel in Amsterdam bezorgd zal worden. Wil je meer informatie over onze boeketten of heb je overige vragen? Je kunt telefonisch contact opnemen via 085 – 808 52 45 of mailen naar info@flynflowers.nl. Bloemen bezorgen in Amsterdam was nog nooit zo eenvoudig met de snelle service van FLYN Flowers. 

FLYN Flowers bezorgt niet alleen in Amsterdam. Ook zijn wij werkzaam in Rotterdam, Scheveningen, Utrecht, Den Haag en Eindhoven