Boeketten voor op je werk
Gratis bezorgd in Nederland
Extra lang vers
Klanten geven ons een4,8/5!

Bloemen bezorgen Amsterdam

Direct aan uw deur

Snel uw boeket vinden?

Maak uw keuze

Bloemen laten bezorgen in Amsterdam? Bestel je bloemen bij FLYN Flowers!

Wil je bloemen bezorgen in Amsterdam, zowel voor persoonlijke als zakelijke doeleinden? Bestel dan jouw bloemen bij FLYN Flowers. Onze webshop is de ideale plek voor het bestellen van prachtige boeketten, inclusief opties voor zakelijk bloemen bestellen. Bloemen brengen in elke ruimte, of het nu thuis is of op kantoor, een vrolijke sfeer. Wij bieden je de meest verse bloemen aan, direct ingekocht zonder voorraad. Dit zorgt ervoor dat onze boeketten verser zijn dan die van de markt en andere lokale aanbieders en webshops. Laat bloemen bezorgen in Amsterdam door FLYN Flowers en ontdek onze unieke bezorgwijze en voordelen.

Jouw bloemen worden veilig bezorgd

Wil je bloemen bezorgen in Amsterdam, dan zullen wij er altijd voor zorgen dat jouw bloemen veilig worden bezorgd. Wij vervoeren onze bloemen in speciale aquadozen. Deze dozen voorzien jouw bloemen onderweg van water en zorgen ervoor dat ze niet lekken. Tevens vervoeren we de boeketten in een speciale koelwagen. Via deze wijze blijven de boeketten in optimale staat. Bloemen laten bezorgen in Amsterdam werkt bij ons als volgt:

  • Stap 1: plaats jouw bestelling
  • Stap 2: wij maken jouw boeket
  • Stap 3: het boeket is onderweg naar jou
  • Stap 4: geniet van de bloemen!
Populaire boeketten
v.a.  68 180
v.a.  35
v.a.  35
v.a.  35

Vaker bloemen bezorgen? Kies voor een bloemenabonnement

Je kunt ervoor kiezen om eenmalig bloemen te laten bezorgen in Amsterdam, maar ook vaker bloemen bij een speciaal iemand laten bezorgen via ons bloemenabonnement. Zo heeft hij of zij elke week een vers boeket bloemen op tafel staan. En dat is zeker iets om vrolijk van te worden. Mocht je interesse hebben in ons bloemenabonnement, dan nemen wij graag je wensen met je door. Ons aanbod wordt vervolgens hierop afgestemd. Daarnaast zijn we in de gehele bollenstreek actief en komen wij vaak in de omgeving bloemen bezorgen in Alphen aan den RijnLeiden en Wassenaar. Onze boeketten blijven minimaal een week goed, wat wel 50% langer is dan boeketten van andere lokale aanbieders zoals bloemisten. Hiervoor krijg je een prachtig vol boeket voor een eerlijke prijs. Neem gerust contact op indien je meer informatie wenst.

Deze voordelen biedt FLYN Flowers jou

Laat je bloemen bezorgen in Amsterdam, dan staan je bij ons altijd meer voordelen dan ergens anders te wachten. Niet alleen zijn onze bloemen verser dan vers. Ook op onderstaande punten kun je zeker rekenen:

  • Onze bloemen worden elke ochtend vers ingekocht op de bloemenveiling
  • Bezorgd wanneer jij wilt in de EU, UK en VS. Gratis in Nederland en België
  • Extra aandacht voor levering door aquadoos en koelsystemen
  • Topkwaliteit boeketten die extra lang vers blijven

Wil je iemand in Amsterdam blij maken met een prachtig boeket? Kies dan een van de mooie boeketten in onze webshop uit.

Lees meer over bloemen

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo

Laat bloemen bezorgen in Amsterdam

Bloemen laten bezorgen in Amsterdam? Besteld dan meteen jouw favoriete boeket in onze webshop en maak iemand blij met een mooie bos bloemen. Wij zorgen ervoor dat jouw boeket snel in Amsterdam bezorgd zal worden. Wil je meer informatie over onze boeketten of heb je overige vragen? Je kunt telefonisch contact opnemen via 085 – 808 52 45 of mailen naar info@flynflowers.nl. Bloemen bezorgen in Amsterdam was nog nooit zo eenvoudig met de snelle service van FLYN Flowers.

FLYN Flowers bezorgt niet alleen in Amsterdam. Ook zijn wij werkzaam in RotterdamScheveningenUtrechtDen Haag en Eindhoven.

Aanbevolen boeketten
v.a.  68 180
v.a.  35
v.a.  35
v.a.  35

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.