Elke week verse bloemen

Home | Elke week verse bloemen

Iedere week verse bloemen? Kies voor ons bloemenabonnement

Elke week verse bloemen in huis of op kantoor? Kies dan voor een bloemenabonnement bij FLYN Flowers. Wij bieden de beste bloemenabonnementen aan, waarbij je iedere week verse bloemen op jouw gewenste locatie bezorgd krijgt. Met een bloemenabonnement heb je altijd een prachtig boeket op tafel staan. Elk seizoen hebben we weer nieuwe bloemen, waardoor je veel variatie kunt verwachten. Elke dag kopen we nieuwe bloemen in op de veilig. We beschikken niet over een voorraad, waardoor wij versere bloemen hebben dan lokale aanbieders, markten en andere bloemenwebshops. Wij kunnen jouw boeket waar en wanneer je maar wilt bezorgen. Kies ook voor elke week verse bloemen op tafel en sluit een bloemenabonnement af of lees verder voor meer informatie over ons bloemenabonnement, onze bezorgwijze en de voordelen die wij je te bieden hebben. 

Hoe werkt het bloemenabonnement?

Kies je voor elke week verse bloemen via een bloemenabonnement van FLYN Flowers, dan nemen wij graag contact met je op voor het bespreken van jouw wensen. Deze wensen stemmen wij zo geheel af op ons aanbod. Onze boeketten blijven minimaal een week mooi in de vaas. Dit is wel 50% langer dan bloemen van andere aanbieders. De bloemen die we bij jou bezorgen, zijn mooi en extra groot. En dat krijg je voor de scherpste prijs. Maak je de keuze voor ons bloemenabonnement, dan worden jouw boeketten tevens elke week gratis vers thuis bezorgd. 

Een veilige bezorging

Wil je wekelijks luxe bloemen ontvangen, dan zorgen wij ervoor dat je elke week jouw verse bloemen veilig thuis bezorgd zal krijgen. Wij kopen onze bloemen dagelijks vers in en bezorgen ze in speciale aquadozen. In deze speciale verpakking zullen je bloemen niet alleen voldoende water krijgen, maar ook niet lekken tijdens het vervoer. Ook vervoeren we je boeketten in speciale koelwagens, zodat de bloemen in optimale staat blijven. 

39,9579,95
39,9579,95
39,9579,95

Maak kennis met onze voordelen

Kies je voor elke week verse bloemen, dan kun je bij ons altijd op verschillende voordelen. Niet alleen zijn jouw bloemen verser dan elders. Ook op de volgende punten kun je rekenen als je voor ons bloemenabonnement kiest: 

  • Topkwaliteit boeketten die extra lang vers blijven
  • Onze bloemen worden elke ochtend vers ingekocht op de bloemenveiling
  • Bezorgd wanneer jij wilt in de EU, UK en VS. Gratis in Nederland
  • Extra aandacht voor levering door aquadoos en koelsystemen

Wil je ook iedere week verse bloemen ontvangen? Dan heb je met ons bloemenabonnement altijd een prachtig boeket in jouw ruimte staan.

Kies ook voor elke week verse bloemen

Maak ook de keuze voor iedere week verse bloemen bij jou in huis of op kantoor en neem direct contact met ons op voor jouw bloemenabonnement. We zullen je eerste boeket dan spoedig bij je bezorgen, waarna je wekelijks bloemen ontvangt. Wil je meer informatie over onze bloemenabonnementen en tarieven? Je kunt ons telefonisch bereiken via 085 – 808 52 45 of ons mailen via info@flynflowers.nl. Met elke week verse bloemen op locatie zorg je altijd voor de juiste sfeer. 

FLYN bezorgd alle soorten bloemen voor elke gelegenheid: rouwboekettenziekenhuisbloemenMoederdag bloemenverjaardag bloemengefeliciteerd bloemetje, een Valentijnsdag boeket of zelfs kerstboeketten!