Veldboeket bezorgen

Veldboeket laten bezorgen? Bestel jouw veldboeket bij FLYN Flowers

Een veldboeket bezorgen? Bestel dan jouw veldboeket bij FLYN Flowers. In onze webshop kun je de meest grote en luxe veldboeketten vinden. Niet alleen veldboeket bloemen kunnen wij bezorgen, maar nog diverse andere prachtige boeketten. Veldboeketten staan ook wel bekend als pluk boeketten. Deze boeketten zijn wat wilder dan de standaard kaarsrecht afgesneden boeketten. Deze boeketten zien eruit alsof ze rechtstreeks uit het weiland geplukt zijn en zorgen voor een sfeervolle uitstraling in diverse ruimtes. Deze bloemen zijn perfect voor hogere vazen. Wij kopen onze bloemen iedere dag vers in en hebben geen voorraad. Dit maakt dat wij versere bloemen bieden dan andere aanbieders, zoals lokale aanbieders, markten en webshops. Laat ook een veldboeket bezorgen door FLYN Flowers of lees verder om meer te weten te komen over een veldboeket online bestellen.

Ook verse bloemen aan de deur?

Kies je eigen boeketten en laat ze elke week door onze bezorgers bij jou thuis afleveren!

Jouw veldboeket bezorgen wij veilig en snel

Laat je een veldboeket bezorgen door onze webwinkel, dan kun je erop rekenen dat jouw boeket veilig vervoerd wordt. Dit gebeurt op een unieke wijze in onze speciale aquadozen. Deze dozen zorgen ervoor dat je boeket niet zal gaan lekken gedurende het vervoer en voldoende water krijgt onderweg. Veldbloemen bestellen werkt bij ons als volgt:

  • Stap 1: plaats jouw bestelling
  • Stap 2: wij maken jouw boeket
  • Stap 3: het boeket is onderweg naar jou
  • Stap 4: geniet van de bloemen!

Eenmalig een veldboeket laten bezorgen of een bloemenabonnement

Je kunt eenmalig een veldboeket laten bezorgen door FLYN Flowers, maar ook kiezen voor een bloemenabonnement, zodat je altijd voorzien bent van de meest verse bloemen. Indien je geïnteresseerd bent in ons bloemenabonnement, zullen wij contact met je opnemen om je wensen te bespreken. Het aanbod wordt hier vervolgens op afgestemd. Onze bloemen blijven minimaal een week mooi in de vaas. Dit is 50% langer dan bij bloemen van andere online webshops, markten en lokale aanbieders. Wat je hiervoor krijgt zijn prachtige volle boeketten voor de scherpste prijs. 

45120
45120
45120

Daarom een veldboeket laten bezorgen door FLYN Flowers

Een veldboeket versturen via FLYN Flowers levert je enkel voordelen op. Zelfs meer voordelen dan je bij andere webshops zal krijgen. Wij garanderen niet alleen de hoogste kwaliteit boeketten. Ook de volgende voordelen zijn je bij ons gegarandeerd:

  • Onze bloemen worden elke ochtend vers ingekocht op de bloemenveiling
  • Topkwaliteit boeketten die extra lang vers blijven
  • Extra aandacht voor levering door aquadoos en koelsystemen
  • Bezorgd wanneer jij wilt in de EU, UK en VS. Gratis in Nederland en België

Ook een veldboeket kopen? Kies dan net als vele andere particulieren en bedrijven voor FLYN Flowers.

Veldboeket bezorgen? Bestel direct je veldboeket online

Een veldboeket online bestellen? Plaats dan vandaag nog jouw bestelling in onze webshop. Wij zorgen er dan voor dat wij jouw veldboeket snel versturen. Wil je meer informatie over onze veldbloemen of heb je een andere vraag? Neem telefonisch contact op via 085 – 808 52 45 of stuur ons een mail via info@flynflowers.nl. Wij zullen vervolgens jouw veldboeket met veel plezier bezorgen op de gewenste locatie. Naast veldboeketten bezorgen wij ook pluk boeketten!