Boeketten voor op je werk
Gratis bezorgd in Nederland
Extra lang vers
Klanten geven ons een4,8/5!

Pluk boeket bezorgen

Direct aan uw deur

Snel uw boeket vinden?

Maak uw keuze

Pluk boeket bezorgen? FLYN Flowers biedt de mooiste pluk boeketten online

Een pluk boeket bloemen bezorgen? Bij FLYN Flowers kun je de mooiste pluk boeketten vinden.

Niet alleen kun je bij ons een veldboeket bestellen. Wij hebben nog veel meer prachtige bloemen in onze webshop. Met bloemen voorzie je elke ruimte van veel sfeer. Een veldboeket bestellen is niet alleen erg leuk voor jezelf, maar ook leuk om aan iemand cadeau te doen. Veldboeketten zijn wat wildere boeketten dan boeketten die kaarsrecht worden afgesneden. Deze grote en luxe boeketten lijken zowaar uit een weiland geplukt en staan erg mooi in een hoge vaas. Wij kopen iedere dag verse bloemen in en hebben geen voorraad. Daardoor zijn wij verser dan lokale aanbieders, webshops en markten. Laat ook een pluk boeket bezorgen door FLYN Flowers of lees verder voor meer informatie over onze veldboeketten.

Jouw plukboeket versturen wij veilig

Laat je een pluk boeket bezorgen door FLYN Flowers, dan kun je erop rekenen dat wij jouw plukboeket veilig versturen. Ook wordt jouw pluk boeket op een unieke wijze geleverd. Zo doen wij jouw boeket in een bijzondere aquadoos, waardoor deze voldoende water krijgt gedurende rit en niet lekt. Een veldboeket bestellen bij FLYN Flowers is vrij eenvoudig en werkt als volgt:

  • Stap 1: plaats jouw bestelling
  • Stap 2: wij maken jouw boeket
  • Stap 3: het boeket is onderweg naar jou
  • Stap 4: geniet van de bloemen!
Populaire boeketten
v.a.  68 180
v.a.  35
v.a.  35
v.a.  35

Eenmalig een plukboeket bestellen of een abonnement?

Wij kunnen eenmalig een plukboeket bezorgen, maar bieden ook de mogelijkheid voor zakelijk bloemen bestellen met een bloemenabonnement. Zo geniet je steeds weer van een vers veldboeket op tafel. We horen graag jouw wensen om ons aanbod daarop af te stemmen, waarvoor we eventueel telefonisch contact met je opnemen. Onze boeketten blijven minstens een week mooi, wat 50% langer is dan bij andere aanbieders. En je krijgt een mooi en vol boeket voor een scherpe prijs.

Daarom een pluk boeket laten bezorgen door FLYN Flowers

Een plukboeket laten bezorgen door FLYN Flowers levert je diverse voordelen op. Niet alleen kun je de hoogste kwaliteit bloemen verwachten. Je kunt bij ons ook altijd rekenen op het volgende:

  • Onze bloemen worden elke ochtend vers ingekocht op de bloemenveiling
  • Extra aandacht voor levering door aquadoos en koelsystemen
  • Bezorgd wanneer jij wilt in de EU, UK en VS. Gratis in Nederland en België
  • Topkwaliteit boeketten die extra lang vers blijven

Wil je ook een pluk boeket laten bezorgen? Maak dan ook de keuze om een veldboeket te bestellen bij FLYN Flowers.

Lees meer over bloemen

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo

Pluk boeket bezorgen? Bestel je boeket in onze webshop

Een pluk boeket bezorgen? Bestel meteen je boeket in onze webshop en profiteer van een snelle en veilige verzending. Wil je meer weten over onze plukboeketten of heb je een andere vraag? Dan kun je telefonisch contact met ons opnemen via 085 – 808 52 45 of een mail sturen naar info@flynflowers.nl. Naast pluk boeketten kunnen wij ook veldboeketten bezorgen! Wij komen met alle plezier jouw pluk boeket bezorgen.

Aanbevolen boeketten
v.a.  68 180
v.a.  35
v.a.  35
v.a.  35

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.