Bloemen bestellen

Home | Bloemen bestellen

Bloemen bestellen? De mooiste bloemen vind je bij FLYN Flowers

Bloemen bestellen? Online bloemen bestellen doe je bij FLYN Flowers, omdat je bij ons altijd het mooiste assortiment bloemen kunt vinden. Bloemen zorgen niet alleen voor extra sfeer in de ruimte, maar zijn net zo leuk om cadeau te doen. Denk aan rozen bestellen om iemand te laten weten dat je van hem/haar houdt. Ieder seizoen hebben we nieuwe bloemen in ons aanbod, waardoor jouw bos altijd volledig aan jouw wensen voldoet en van echter topkwaliteit is. Elke dag kopen wij weer nieuwe bloemen in. Wij hebben dan ook geen voorraad, waardoor onze bloemen verser zijn dan bloemen van de markt, bloemen webshops en andere aanbieders. Als je een boeket wilt bestellen, dan kunnen wij jouw boeket zowel thuis als op het werk bezorgen. Kies voor bloemen bestellen bij FLYN Flowers of lees verder voor meer informatie.

Bloemen online bestellen en veilig laten bezorgen

Kies je voor bloemen bestellen bij FLYN Flowers, dan zal jouw boeket op een zowel veilige als unieke manier worden bezorgd. Dagelijks kopen wij verse bloemen in die vervolgens in unieke aquadozen worden geleverd. Wil je bijvoorbeeld een mooie bos rozen bestellen, dan zorgt deze speciale verpakking ervoor dat je bloemen van voldoende water worden voorzien als ze onderweg zijn. Ook zal je boeket niet gaan lekken. Online bloemen bestellen bij FLYN Flowers gaat als volgt:

  • Stap 1: plaats jouw bestelling
  • Stap 2: wij maken jouw boeket
  • Stap 3: het boeket is onderweg naar jou
  • Stap 4: geniet van de bloemen!

Boeket bestellen? Bestel een abonnement! 

Natuurlijk kun je eenmalig bloemen bestellen, maar je kunt ook wekelijks verse bloemen laten bezorgen. In dat geval kies je voor ons bloemenabonnement. Hierbij nemen wij contact met je op om jouw wensen met je te bespreken. Zo stemmen we jouw wensen geheel af op ons aanbod. Je kunt onze boeketten minimaal een week in de vaas zetten. Dit is wel 50% langer dan bloemen van andere aanbieders. Wat je hiervoor altijd krijgt, is een mooi en vol boeket voor een scherpe prijs. Goed om te weten, is dat wanneer je bijvoorbeeld een rozenboeket wilt bestellen, wij deze GRATIS leveren.

39,9579,95
39,9579,95
39,9579,95

Hier kun je op rekenen bij FLYN Flowers

Bloemen bestellen doe je bij FLYN Flowers, omdat je bij ons altijd op kwaliteit kunt rekenen. Wij hebben als missie om iedereen ter wereld blij te maken met onze bloemen. Dit geldt voor zowel bloemen aan huis als voor bedrijven. Kies je voor een bos bloemen bestellen in onze webshop, dan staan je vele voordelen te wachten. Denk aan:

  • Topkwaliteit boeketten die extra lang vers blijven
  • Dagelijks vers ingekochte bloemen van de veiling
  • Bezorgd waar en wanneer jij wilt in de EU, UK en VS. Gratis in Nederland en België
  • Extra aandacht voor levering door aquadoos en koelsystemen

Wil je rozen bestellen of heb je een ander prachtig boeket voor ogen? Dan ben je altijd het meest voordelig uit bij FLYN Flowers.

Kies voor bloemen bestellen bij FLYN Flowers

Maak ook de keuze om bloemen te bestellen bij FLYN Flowers, zodat wij jouw boeket snel bij je kunnen afleveren. Wil je meer informatie over online bloemen bestellen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Dit doe je door te bellen naar 085 – 808 52 45 of ons een mail te sturen via info@flynflowers.nl. Bloemen bestellen bij FLYN Flowers levert jou altijd boeketten van de hoogste kwaliteit op.