Veldboeket bezorgen

Veldboeket laten bezorgen? Bestel jouw veldboeket bij FLYN Flowers

Ben je op zoek naar een prachtige bos tulpen om te laten bezorgen voor jouw zakelijke behoeften? Dit is tegenwoordig een uitstekende optie, of het nu is om iemand aangenaam te verrassen of om wat extra sfeer aan jouw kantoorruimte toe te voegen. Bij FLYN Flowers bezorgen we niet alleen tulpen, maar ook een breed scala aan andere bloemen. Wij verzenden deze bloemen rechtstreeks van de veiling naar jouw locatie, en we doen dit in veilige aquadozen. Dit garandeert dat de bloemen altijd vers en onbeschadigd op jouw adres aankomen.

Ook verse bloemen aan de deur?

Kies je eigen boeketten en laat ze elke week door onze bezorgers bij jou thuis afleveren!

Jouw veldboeket bezorgen wij veilig en snel

Laat je een veldboeket bezorgen door onze webwinkel, dan kun je erop rekenen dat jouw boeket veilig vervoerd wordt. Dit gebeurt op een unieke wijze in onze speciale aquadozen. Deze dozen zorgen ervoor dat je boeket niet zal gaan lekken gedurende het vervoer en voldoende water krijgt onderweg. Veldbloemen bestellen werkt bij ons als volgt:

  • Stap 1: plaats jouw bestelling
  • Stap 2: wij maken jouw boeket
  • Stap 3: het boeket is onderweg naar jou
  • Stap 4: geniet van de bloemen!

Eenmalig een veldboeket laten bezorgen of een bloemenabonnement


Bij FLYN Flowers kun je niet alleen eenmalig een veldboeket laten bezorgen, maar ook opteren voor een bloemenabonnement, inclusief mogelijkheden voor zakelijk bloemen bestellen. Zo ben je altijd voorzien van de meest verse bloemen, zowel thuis als op de zaak. Bij interesse in ons abonnement nemen we contact met je op om je wensen te bespreken en stemmen ons aanbod hierop af. Onze bloemen blijven minstens een week mooi, wat 50% langer is dan bij andere aanbieders. Je ontvangt prachtige, volle boeketten voor een scherpe prijs.

Vanaf: 45

Vanaf: 45

Vanaf: 45

Daarom een veldboeket laten bezorgen door FLYN Flowers

Een veldboeket versturen via FLYN Flowers levert je enkel voordelen op. Zelfs meer voordelen dan je bij andere webshops zal krijgen. Wij garanderen niet alleen de hoogste kwaliteit boeketten. Ook de volgende voordelen zijn je bij ons gegarandeerd:

  • Onze bloemen worden elke ochtend vers ingekocht op de bloemenveiling
  • Topkwaliteit boeketten die extra lang vers blijven
  • Extra aandacht voor levering door aquadoos en koelsystemen
  • Bezorgd wanneer jij wilt in de EU, UK en VS. Gratis in Nederland en België

Ook een veldboeket kopen? Kies dan net als vele andere particulieren en bedrijven voor FLYN Flowers.

Veldboeket bezorgen? Bestel direct je veldboeket online

Een veldboeket online bestellen? Plaats dan vandaag nog jouw bestelling in onze webshop. Wij zorgen er dan voor dat wij jouw veldboeket snel versturen. Wil je meer informatie over onze veldbloemen of heb je een andere vraag? Neem telefonisch contact op via 085 – 808 52 45 of stuur ons een mail via info@flynflowers.nl. Wij zullen vervolgens jouw veldboeket met veel plezier bezorgen op de gewenste locatie. Naast veldboeketten bezorgen wij ook pluk boeketten!