Boeket verzenden

Home | Boeket verzenden

Een boeket verzenden? Kies voor de prachtige boeketten van FLYN Flowers

Wil je een boeket verzenden? Maak dan ook de keuze voor de prachtige boeketten van FLYN Flowers. In onze webwinkel vind je de mooiste bloemen, waardoor je altijd wel een boeket kunt vinden wat geheel naar jouw smaak is. Met bloemen kun je jouw ruimte net wat extra sfeer geven. Ook zijn ze ontzettend leuk om aan iemand cadeau te geven. Wij hebben elk seizoen andere bloemen en kopen iedere dag verse bloemen op de veiling. Omdat wij ook niet over een voorraad beschikken, zijn wij verser dan de markt, andere webshops en lokale aanbieders. Wil jij iemand blij maken met een prachtig boeket? Kies dan ook voor een boeket verzenden via FLYN Flowers of lees verder om meer te weten te komen over onze bezorging en voordelen.

Jouw bloemen veilig verzonden

Als je een boeket laat verzenden via FLYN Flowers, dan kun je er altijd op rekenen dat jouw bloemen veilig verzonden worden. Ook wordt jouw boeket op een unieke manier geleverd, namelijk via een speciale aquadoos. Deze door zorgt ervoor dat jouw bloemen onderweg genoeg water krijgen en dat ze niet gaan lekken. Bestel je bloemen bij ons, dan gaan de stappen als volgt:

  • Stap 1: plaats jouw bestelling
  • Stap 2: wij maken jouw boeket
  • Stap 3: het boeket is onderweg naar jou
  • Stap 4: geniet van de bloemen!

Eenmalig boeket of een abonnement

Je kunt bij ons eenmalig een boeket laten verzenden of de keuze maken voor een bloemenabonnement. Met een bloemenabonnement heb je altijd prachtige bloemen in huis of op je eigen kantoor, waardoor er meer sfeer in de ruimte ontstaat. Kies je voor ons bloemenabonnement, dan nemen wij contact met je op om je wensen te bespreken, waarna wij ons aanbod hierop afstemmen. Onze boeketten blijven minimaal een week goed in de vaas, wat wel 50% langer is dan bij andere bloemenleveranciers. Wat je hiervoor krijgt zijn volle en mooie boeketten voor een geweldige prijs. Wil je meer weten over onze bloemenabonnementen en verzendopties? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

39,9579,95
39,9579,95
39,9579,95

Maak kennis met FLYN Flowers

Wil je een boeket verzenden via FLYN Flowers, dan kun je altijd rekenen op diverse voordelen. Wij bieden meer voordelen dan andere webshops. Niet alleen zijn onze boeketten van hoge kwaliteit. Ook de volgende voordelen garanderen wij je:

  • Bezorgd wanneer jij wilt in de EU, UK en VS. Gratis in Nederland en België
  • Topkwaliteit boeketten die extra lang vers blijven
  • Onze bloemen worden elke ochtend vers ingekocht op de bloemenveiling
  • Extra aandacht voor levering door aquadoos en koelsystemen
  • Achteraf betalen!

Maak jij net als vele anderen ook de keuze voor de prachtige boeketten van FLYN Flowers?

Boeket verzenden? Plaats je bestelling in onze webshop

Wil jij een boeket verzenden naar familie, vrienden of collega’s? Plaats dan snel je bestelling in onze webshop, zodat wij jouw boeket gereed kunnen maken. Wil je meer informatie over onze bloemen? Neem dan telefonisch contact op via 085 – 808 52 45 of stuur een mail naar info@flynflowers.nl. Een boeket verzenden was nog nooit zo eenvoudig!