Bloemen met kaart bezorgen

Home | Bloemen met kaart bezorgen

Bloemen en kaart bezorgen? Bij FLYN Flowers vind je de mooiste bloemen

Wil je bloemen met kaart bezorgen? Bij FLYN Flowers kun je de mooiste bloemen vinden. Jouw bloemen kunnen wij tevens op elke gewenste locatie bezorgen. Bloemen zijn een mooi cadeau, omdat je hiermee kunt laten weten dat je aan iemand denkt. Dit geldt al helemaal als je hier ook nog een mooie persoonlijke boodschap aan toevoegt. Bij ons kun je dan ook altijd een geschikt boeket inclusief kaart voor jouw gelegenheid vinden. Ook bieden wij de meest verse boeketten aan. Omdat wij elke dag onze bloemen vers inkopen en geen voorraad hebben, zijn we verser dan andere lokale aanbieders, de markt en webshops. Laat meteen bloemen met een kaart bezorgen door FLYN Flowers of lees verder voor meer informatie over onze bezorging en unieke voordelen.

Jouw bloemen en kaart worden veilig bezorgd

Bestel je bloemen met kaart in onze webwinkel, dan zullen wij er altijd voor zorgen dat deze veilig bij je worden bezorgd. Hoe wij dit precies doen? Wij vervoeren al onze bloemen in speciale aquadozen. Dit zijn dozen die de bloemen onderweg van voldoende water voorzien en ervoor zorgen dat ze niet gaan lekken. Een bloemen en kaart bestellen werkt in onze webshop via de volgende stappen:

  • Stap 1: plaats jouw bestelling
  • Stap 2: wij maken jouw boeket
  • Stap 3: het boeket is onderweg naar jou
  • Stap 4: geniet van de bloemen!

Onze bloemenabonnementen

Je kunt eenmalig bloemen met kaart laten bezorgen, maar heb je ook al eens gedacht aan een bloemenabonnement voor jezelf of voor een ander? Met een bloemenabonnement van FLYN Flowers heb je elke week verse bloemen in huis of op kantoor. Wij bespreken graag samen met jou wat je wensen zijn en kunnen ons aanbod hierop afstemmen. Onze bloemen zullen minimaal een week mooi blijven in de vaas. Dit is 50% langer dan bloemen van andere aanbieders zoals onder andere de markt. Bij ons kun je altijd rekenen op mooie en grote boeketten voor een scherpe prijs. Meer weten, of bloemen met kaart laten bezorgen? Neem gerust contact op.

De voordelen van FLYN Flowers

Kies je voor bloemen met kaart van FLYN Flowers, dan zijn de meeste voordelen je gegarandeerd. Zo kun je niet alleen rekenen op verse boeketten. Wij hebben nog meerdere voordelen, waarbij je kunt denken aan de volgende punten:

  • Topkwaliteit boeketten die extra lang vers blijven
  • Extra aandacht voor levering door aquadoos en koelsystemen
  • Onze bloemen worden elke ochtend vers ingekocht op de bloemenveiling
  • Bezorgd wanneer jij wilt in de EU, UK en VS. Gratis in Nederland en België

Wil jij ook iemand blij maken met bloemen en een persoonlijke boodschap? Dan profiteer je altijd van bovenstaande voordelen.

Bestel bloemen met kaart in onze webshop

Bestel direct bloemen met kaart in onze webwinkel, zodat wij jouw boeket zo spoedig mogelijk kunnen verzenden. Wil je meer weten over onze mooie boeketten of heb je een specifieke vraag over de kaartjes? Je kunt ons telefonisch bereiken via 085 – 808 52 45 of een mail sturen naar info@flynflowers.nl. Met bloemen met kaart zet je iemand pas echt in het zonnetje! 

Bij FLYN is er voor iedere gelegenheid, feestdag of situatie een passend boeket: Moederdag, Valentijnsdag, gefeliciteerd bloemetje en Kerst, maar ook bloemen bezorgen in het ziekenhuis, een boeket to business of rouwboeketten