Boeket Anna

34.95

Plukboeket Amy

34.95

Boeket Elize

32.50

Boeket Eva

32.50

Boeket Evi

29.9549.95

Boeket Iris

29.95

Boeket Ivy

29.95

Boeket Jet

28.50

Boeket Jill

37.50

Boeket Julia

36.50

Boeket Juul

29.9549.95

Boeket Kristel

36.50

Boeket Lily

32.50

Boeket Lina

24.95

Boeket Livia

29.50

Boeket Lizz

27.50

Boeket Loes

29.95

Boeket Lot

29.9549.95

Boeket Louise

32.50

Boeket Marly

29.95

Boeket Naomi

29.9549.95

Boeket Rosa

36.50

Boeket Saar

29.9549.95

Boeket Sanne

29.9549.95

Boeket Sofie

29.95

Boeket Valerie

34.95

Boeket Yvet – 50 tulpen

27.50 24.95

Bloemen bestellen online in de webshop van FLYN Flowers

De beste boeketten van FLYN Flowers: bloemen bestellen online

Bloemen bestellen online doe je bij FLYN Flowers via de website www.flynflowers.nl , de meest gebruiksvriendelijke webshop van Nederland. Het werkt heel snel en eenvoudig; binnen 3 minuten heeft u uw boeket besteld. Bij FLYN Flowers kiest u voor de beste kwaliteit boeketten. Wij verzenden rauwe boeketten. Dit betekent dat de boeketten uitkomen wanneer u ze in de vaas zet. Daarom kunnen wij garanderen dat uw boeket langer dan ween week staat. De boeketten hebben ook niet veel verzorging nodig. Om de 2/3 dagen het water verversen is genoeg. Daarbij bevelen we aan om de bloemen onder een hoek van 45° schuin af te snijden. Hierdoor krijgt het boeket meer water en blijft het langer staan. Daarbij is het handig om de bloemen niet in de zon of op de tocht te zetten. Hier houden bloemen niet van en zullen ze eerder dood gaan. Door goede verzorging blijft uw boeket langer leven en behoudt het de kwaliteit. Bloemen bestellen online bij FLYN Flowers is gegarandeerd de beste kwaliteit.

Bloemen bestellen online bij FLYN Flowers in de webshop

Bloemen bestellen online kan bij FLYN Flowers via de website www.flynflowers.nl. In deze webshop kan u boeketten bestellen. FLYN Flowers bezorgt niet alleen aan consumenten, maar natuurlijk ook aan bedrijven. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor relatiegeschenken, verjaardagen van medewerkers en het interieur van uw bedrijf. Dit betekent dus dat u collega’s of relaties/ klanten kan bedanken met een boeket van FLYN Flowers. Bloemen bestellen online doe altijd bij FLYN Flowers!

De mooiste en beste bloemen bestellen online bij www.flynflowers.nl

Voor de beste boeketten van Nederland moet je bloemen bestellen online bij FLYN Flowers. FLYN Flowers bezorgt deze boeketten in unieke aquadozen, geleverd door onze leverancier PostNL. Deze dozen zorgen ervoor dat het boeket water krijgt. Zo blijft het boeket erg mooi en kunnen wij garanderen dat het boeket tijdens de verzending niet beschadigd. Het boeket is nog van dezelfde kwaliteit als wanneer het verzonden werd. Zo houden wij onze klanten tevreden!

90% Van alle leveranciers online werkt samen met bloemisten. Wij niet. Wij werken met leveranciers die rauwe bloemen leveren. Zo kunnen wij bewerkstelligen dat wij de beste boeketten van Nederland leveren. Deze boeketten zijn niet alleen qua prijs en kwaliteit aantrekkelijk. Ze zijn ook voller en mooier dan boeketten bij andere leveranciers. Nergens anders in Nederland en misschien wel de wereld kunt u betere boeketten krijgen dan bij FLYN Flowers.

Nog even over de verzending: wij rekenen nooit kosten voor het bezorgen. Het bezorgen is ALTIJD GRATIS. De prijzen die bij onze boeketten staan is de eindprijs die u betaalt. Zo komt u nooit voor verassingen te staan bij het afrekenen. Nadat u heeft afgerekend krijgt u direct van ons een mailtje met de bevestiging van uw bestelling. Daarna ontvangt u van ons een mail met een track & trace code. Zo kunt u uw boeket volgen. Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw boeket! Bloemen bestellen online was nog nooit zo goed, makkelijk en snel!