Bloemen aan huis bezorgen

Home | Bloemen aan huis bezorgen
39,9579,95
39,9579,95
39,9579,95
34,95
39,9579,95
29,95
33,95
36,50
37,50
29,95

Bloemen aan huis bezorgen? FLYN Flowers heeft de mooiste bloemen

Wil je bloemen aan huis laten bezorgen? FLYN Flowers heeft de mooiste bloemen en boeketten. Bloemen zorgen voor sfeer in huis, maar het is ook erg leuk om een mooi boeket cadeau te doen. Bloemen zeggen net zoveel als (of misschien wel meer dan!) woorden. Elk seizoen hebben wij weer nieuwe bloemen. Zo zal je tussen onze boeketten altijd wel een boeket vinden dat precies bij de gewenste sfeer past. Wij kopen elke dag nieuwe bloemen in en hebben geen voorraad. Daarom zijn wij verser dan andere lokale aanbieders, de markt of gespecialiseerde bloemen webshops. Wij kunnen het boeket wanneer jij maar wilt bezorgen, thuis én op je werk. Wil je meteen bloemen bestellen aan huis? Laat dan direct jouw bloemen aan huis bezorgen of lees verder voor meer informatie.

Op unieke wijze bezorgd

Laat je bloemen aan huis bezorgen door FLYN Flowers! Jouw boeket wordt op unieke wijze bezorgd. Wij kopen dagelijks verse bloemen in en bezorgen onze boeketten in unieke aqua dozen. Door deze speciale verpakking zal jouw boeket onderweg voldoende water krijgen en niet gaan lekken. Ook zorgen wij ervoor dat jouw boeket in een speciale koelwagen vervoerd wordt. Zo gaan de bloemen linea recta van de veiling naar jouw vaas:

  • Stap 1: plaats jouw bestelling
  • Stap 2: wij maken jouw boeket
  • Stap 3: het boeket is onderweg naar jou
  • Stap 4: geniet van de bloemen!

Bloemenabonnement

Je kunt eenmalig bloemen bestellen en aan huis laten bezorgen. Wil je elke week verse bloemen aan huis laten bezorgen, dan kies je voor een abonnement. Kies je voor het laatste, dan neemt FLYN Flowers contact met je op om je wensen te bespreken. Op die manier kunnen we jouw wensen op ons aanbod afstemmen. Onze boeketten staan minimaal een week in de vaas, wat ruim 50% langer is dan bij andere aanbieders. Ook krijg je altijd een mooi, vol boeket voor de scherpste prijs. En onze boeketten bezorgen wij ook nog eens gratis bij je thuis.

De voordelen van FLYN Flowers

Wij hebben de missie om iedereen op de wereld blij te maken met onze boeketten. Zowel consumenten als bedrijven. Zo hebben wij anno 2021 ruim 25.000 boeketten verkocht en is dit aantal nog altijd stijgende. Laat je bloemen aan huis bezorgen door ons, dan profiteer je van diverse voordelen. Denk aan:

  • Onze bloemen worden elke ochtend vers ingekocht op de bloemenveiling
  • Bezorgd wanneer jij wilt in de EU, UK en VS. Gratis in Nederland en België.
  • Extra aandacht voor levering door aquadoos en koelsystemen
  • Topkwaliteit boeketten die extra lang vers blijven

Wil jij ook bloemen bestellen aan huis? Dan krijg je waar voor je geld met een mooi boeket van FLYN Flowers.

Bloemen aan huis bezorgen? Plaats nu je bestelling

Wil je bloemen bestellen aan huis? Plaats dan vandaag nog je bestelling in onze webshop, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat jouw prachtige boeket snel bij je wordt geleverd. Heb je vragen over onze boeketten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via info@flynflowers.nl of bellen naar 085 – 808 52 45. Wij zullen vervolgens met veel plezier jouw bloemen aan huis bezorgen.